Σχήμα στο μπικίνι - Τι θέλουνε οι άντρες;

14.04.2011
Πως θέλει ένας άνδρας να είναι η εμφάνιση του μπικίνι μας; Δηλαδή, ποια εικόνα θα άρεσε και θα εξίταρε περισσότερο τον καλό μας; Να έχει τρίχες και σχήμα ή να μην έχει καθόλου;

Ακούω για ιδέες και τάσεις σε μαλλιά, ρούχα, μακιγιάζ κλπ. Αλλά για το στιλ, το σχήμα και την εμφάνιση του μπικίνι δεν έχει γίνει ιδιαίτερη έρευνα. Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, πέρα από την τυπική αποτρίχωση που κάνουμε όλες στην περιοχή του μπικίνι και μιλώντας πιο... σεξουαλικά να το πω, πως θέλει ένας άνδρας να είναι η εμφάνιση του μπικίνι μας; Δηλαδή, ποια εικόνα θα άρεσε και θα εξίταρε περισσότερο τον καλό μας; Να έχει τρίχες και σχήμα ή να μην έχει καθόλου; Έχω ακούσει για τα διάφορα σχήμα τύπου τριγωνάκι, hollywood κ.α. και επειδή οι άντρες, συνήθως, δεν ζητάνε άμεσα πως θα το ήθελαν, (άλλοι μπορεί να θεωρήσουν ακραία την ολική αποτρίχωση, σε άλλους να αρέσει, ενώ άλλοι βρίσκουν σέξι λίγες τρίχες) θα ήθελα μια διαφώτιση! Πως θα ήταν το μπικίνι μας πιο ωραίο, πιο θελκτικό, πιο sexy;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Περί ορέξεως.... κολοκυθόπιτα χρυσή μου! Αυτό που με ρωτάς είναι σαν να με ρωτάς για το πώς θέλουν οι άντρες τα μαλλιά μας ή το στήθος μας και δεν δέχεται μια ενιαία απάντηση που να ταιριάζει σε όλους. Ο κάθε άντρας έχει διαφορετικά γούστα κι όπως μπορεί να προτιμάει τις ξανθές ή τις μελαχρινές, έτσι μπορεί να προτιμάει την περιοχή του μπικίνι περιποιημένη ή όχι, φυσική, ελαφρώς ψαλιδισμένη ή και εντελώς γυμνή. Τρέχα και γύρευε. Γι' αυτό και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μόδες σ' αυτή την περίπτωση.

Διαμόρφωσε λοιπόν, την δική σου μικρή περιοχή όπως σ' αρέσει εσένα, όπως θα διάλεγες το χτένισμα σου, αφού εσύ την βλέπεις κάθε μέρα κι άσε τους άντρες να κουρεύονται. Βέβαια, αν έχεις ήδη κάποιον συγκεκριμένο άντρα στο μυαλό σου και στη ζωή σου, θα μπορούσες άνετα να τον ρωτήσεις και να πειραματιστείς μ' αυτό.

Αλλά σε κάθε περίπτωση μην χολοσκάς και πολύ μ' αυτό το θέμα γιατί ένα κοινό σημείο υπάρχει στους άντρες ως προς το πώς θέλουν το αιδοίο της γυναίκας: απλά διαθέσιμο!