One night stand

27.04.2011
Kανω συχνα εφημερες σχεσεις η γενικα σχεσεις μιας βραδυας και με εχει πιασει μια ανησυχια για τα σεξουαλικως μεταδιδομενα! Εκτος απο τη χρηση προφυλακτικου, υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω για να προφυλασσω τον εαυτο μ;

Θεια Λουκια, κανω συχνα εφημερες σχεσεις η γενικα σχεσεις μιας βραδυας και με εχει πιασει μια ανησυχια για τα σεξουαλικως μεταδιδομενα! Εκτος απο τη χρηση προφυλακτικου, υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω για να προφυλασσω τον εαυτο μ; Οσον αφορα το στοματικο, πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να το αποφευγω; Αλλα τοτε δεν θα χαθει ενα μερος της απολαυσης του σεξ; Ανυπομονω για την απαντηση σας!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλά κάνεις ν' ανησυχείς για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, γιατί ακόμα και το προφυλακτικό δεν φτάνει για να σε προστατέψει πλήρως. Βλέπεις, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα διαδεδομένα είδη ιών, όπως τα κονδυλώματα ή ο έρπης που όταν εκδηλώνονται σε σημείο το οποίο δεν καλύπτεται από το προφυλακτικό μπορούν να μεταδοθούν από τον έναν παρτενέρ στον άλλον, μέσω και μόνο της δερματικής επαφής. Ωστόσο η χρήση προφυλακτικού παραμένει το πλέον αξιόπιστο είδος προστασίας και πολύ περισσότερο για τις περιπτώσεις εφήμερων σχέσεων και θα πρέπει να αποτελεί πάντα μέρος των ερωτικών σου περιπτύξεων.

Γενικότερα, η προστασία της υγείας μας είναι πολύ πιο σημαντική από τη σεξουαλική ικανοποίηση γι' αυτό και είναι επίσης πολύ σοφό να μην ενδίδεις στο στοματικό σεξ με εφήμερους εραστές. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη να ενδώσεις και να κάνεις στοματικό σεξ σε κάποιον άντρα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πάλι προφυλακτικό, αλλά σίγουρα να μην του επιτρέψεις να ολοκληρώσει στο στόμα σου. Βλέπεις το στόμα είναι λιγότερο φιλόξενο σημείο σε σχέση με τον κόλπο για τα κάθε είδους μικρόβια και ιούς, αλλά σε περίπτωση που υπάρχουν έστω και μικρές αμυχές, ουλίτιδα, ή κάποιο δόντι που χρειάζεται σφράγισμα τότε γίνεται μια ανοιχτή πόρτα στις μολύνσεις και είναι κρίμα να το ρισκάρεις.

Έτσι μπορεί πράγματι να θυσιάζεις ένα μέρος της απόλαυσης, αλλά τουλάχιστον προστατεύεις καλύτερα τον εαυτό σου. Στο κάτω-κάτω, ας μείνει και κάτι απέξω για να μπορείς να απολαύσεις περισσότερο όταν αποφασίσεις να δεσμευτείς σοβαρά με κάποιον. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.