Θέλω σεξ - Βοήθεια

29.08.2011
Εχω καταλαβει πως 9ελω να ολοκληρωσουμε! Ομως το προβλημα ειναι οτι ζω σε μικρη πολη οπου τ νεα μα9αινονται σε λιγες μονο ωρες τν επομενη ολοι 9α συ2ητουν ποσο π......α ειμ..

Αγαπητη 9εια λουκια, τα εχω με ενα παιδι παιδι 5 μηνες και αυτος ειναι πιο εμπειρος απο μενα... Ομως μ εχει 3εκα9αρισει απο την αρχη οτι δν με 9ελει μονο για πηδημα και με σεβεται. Τι γινεται ομως αμα δν 9ελω να με σεβαστει; Εδω κ καιρο το σκεφτομαι πολυ και εχω καταλαβει πως 9ελω να ολοκληρωσουμε! Δν φοβαμαι τπτ ουτε τν πονο ουτε κατι αλλο αλλα υπαρχει ενα προβλημα! Ζω σε μικρη πολη οπου τ νεα μα9αινονται σε λιγες μονο ωρες...(ααα 3εχασα να αναφερω πως ειμαι 16). Εγω νιω9ω ετοιμη και εχω κανει πραγματα μονη μου αλλα αυτο δν αρκει πλεον... Τι να κανω; Απο τη μια 9λω να βιωσω αυτη τν εμπειρια αλλα τν επομενη ολοι 9α συ2ητουν ποσο π......α ειμ.. Στν τελικη γτ κατι τοσο σπουδαιο και υπεροχο οσο ειν το sex 9εωρειται τοσο προστυχο κ κακο στν εφηβεια; Εσυ πισευεις πως ειμ μικρη για κτ τετοιο; HELPPPPPPP:|

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν θα έλεγα ότι είσαι και μεγάλη, αλλά αφού το θέλεις και το έχεις σκεφτεί πολύ δεν υπάρχει λόγος να μην το πραγματοποιήσεις. Το μόνο που θα με προβλημάτιζε στη θέση σου, είναι η στάση του αγοριού σου που λέει ότι "σε σέβεται" και γι' αυτό δεν θέλει να το κάνετε, η οποία δείχνει ότι θεωρεί το σεξ κάτι βρώμικο και ακατάλληλο για μια νέα κοπέλα, όπως και οι συγχωριανοί σας. Σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι πολύ καλή ιδέα να κάνεις σεξ με τον συγκεκριμένο άντρα, αφού έμμεσα εκείνος σου λέει ότι αν προχωρήσετε στον ερωτικό τομέα θα πάψει να σε σέβεται.

Όμως, αυτού του είδους η σχέση κρύβει και αρκετή υποκρισία, αφού αν σε σέβεται πραγματικά και ταυτόχρονα έχει συναισθήματα για σένα τότε θα έβλεπε την ολοκλήρωση της σας σαν κάτι ανώτερο και δεν θα το έλεγε σε κανέναν. Βλέπεις, μόνο αν το ομολογήσει κάποιος από τους δυο σας μπορεί να μαθευτεί ότι έχετε κάνει έρωτα, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.

Άρα, αν θέλεις να κάνεις έρωτα μαζί του χωρίς να γίνει βούκινο, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του και να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν θέλεις να πει τίποτα σε κανέναν, ποτέ και μετά, αν διαισθάνεσαι ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του, τότε μόνο να προχωρήσεις.

Διαφορετικά, καλύτερα να συγκρατηθείς και να περιοριστείς σε άλλους τρόπους σεξουαλικής ικανοποίησης και για τους δυο σας μέχρι να βρεις εκείνον τον άντρα που θα διατηρήσει τον σεβασμό του για σένα και μετά το σεξ και ταυτόχρονα θα ξέρει να κρατάει το στόμα του κλειστό, όπως αρμόζει σε έναν κύριο σε αυτές τις περιπτώσεις.