Squirting

30.08.2011
Έχετε ακουστά το squirting; Τί ακριβώς συμβαίνει;

Έχετε ακουστά το squirting; Τί ακριβώς συμβαίνει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το squirting είναι αυτό που λέμε "γυναικεία εκσπερμάτωση", κατά την οποία σε κάποιες περιπτώσεις έντονου οργασμού η γυναίκα εκκρίνει άφθονα υγρά τα οποία "εκτοξεύονται" με μεγάλη ταχύτητα, εξ ου και η αγγλική ονομασία του που σημαίνει "συντριβάνι".

Η αντίδραση αυτή δεν εμφανίζεται σε όλες τις γυναίκες, ούτε και είναι σταθερό αποτέλεσμα του οργασμού σε όσες τη βιώνουν, ενώ μέχρι πρότινος πολλοί γιατροί αμφισβητούσαν ακόμη και την ύπαρξη της. Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο ότι συμβαίνει και γίνεται αποδεκτό με ενθουσιασμό από τους άντρες οι οποίοι γίνονται μάρτυρες της, αφού έτσι έχουν μια ολοφάνερη απόδειξη ότι έχουν ικανοποιήσει τη σύντροφο τους, κάτι που τους γεμίζει με περηφάνια και επιβεβαιώνει τον ανδρισμό τους.

Βέβαια, παρότι ονομάζεται "εκσπερμάτωση", τα υγρά αυτά δεν περιέχουν σπερματοζωάρια. Όμως όπως έχουν αποδείξει οι σχετικές έρευνες, έχουν ακριβώς την ίδια σύσταση με το σπερματικό υγρό και εκκρίνονται από τους αδένες του Skenes (δύο μικρές τρυπούλες που βρίσκονται δεξιά κι αριστερά ακριβώς κάτω από την ουρήθρα), ενώ δεν μυρίζουν κι ούτε λεκιάζουν τα σεντόνια.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην σε ζαλίζω, είναι καλό πράγμα και σου εύχομαι να το βιώσεις κι εσύ κάποια μέρα, αλλά να ξέρεις ότι δεν γίνεται κατά παραγγελία και συνήθως χρειάζεται αρκετή σεξουαλική εμπειρία.