Μέγεθος πέους -μήπως δεν είναι αρκετό;

12.10.2011
Σε στύση είναι μόλις 12 και κάτι εκατοστά και έχει μια μικρή κλίση προς τα αριστερά. Ανησυχώ γιατί δεν είναι πολύ μεγάλο...

Είμαι 16 χρονών και το πέος μου σε στύση είναι μόλις 12 και κάτι εκατοστά και έχει μια μικρή κλίση προς τα αριστερά. Ανησυχώ γιατί δεν είναι πολύ μεγάλο. Φοβάμαι ότι στη μελλοντική σεξουαλική ζωή μου δεν θα μπορώ να ικανοποιήσω τη σχέση μου. Υπάρχει περίπτωση να με αφήσει η σχέση μου επειδή έχω μικρό μέγεθος; Μία γυναίκα με πόσα εκατοστά είναι ικανοποιημένη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, δεν αξίζει ν' ανησυχείς για το μέγεθος του πέους σου. Πρώτον, γιατί η ανάπτυξη σου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οπότε το πέος σου μπορεί να μεγαλώσει (λίγο) ακόμα. Δεύτερον, γιατί ήδη είσαι στο κάτω όριο του μέσου όρου, ο οποίος είναι από 12,9 - 15 εκατοστά κι αυτό σημαίνει ότι έχεις από τώρα ένα απόλυτα αξιοπρεπές μέγεθος. Και τρίτο και κυριότερο, γιατί το μέγεθος του πέους δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο στο σεξ - εντάξει, δεν λέμε να είναι και σαν μπιζέλι, αλλά το δικό σου δεν έχει καμιά σχέση με κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, αυτό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στο σεξ είναι το να μπορείς να ικανοποιήσεις τη σύντροφο σου, δίνοντας έμφαση στα προκαταρκτικά και στο τι αρέσει στην ίδια και προσπαθώντας να κάνεις τη στύση σου να διαρκέσει αρκετά ώστε να της δίνεις χρόνο να ολοκληρώσει κι εκείνη.

Βέβαια, ως προς αυτό, να ξέρεις ότι τα κορίτσια όταν αρχίζουν την ερωτική τους ζωή, συνήθως δεν μπορούν να τελειώσουν με τη διείσδυση, αφού κάτι τέτοιο χρειάζεται αρκετή εμπειρία και από τους δύο συντρόφους. Γι' αυτό τον λόγο, θα ήταν έξυπνο από μέρους σου, όταν θα φτάσει η ώρα να ολοκληρώσεις τις σχέσεις σου, να φροντίζεις ικανοποιείς πρώτα την καλή σου με άφθονα προκαταρκτικά και μετά να προχωράς στη διείσδυση, χωρίς να βιάζεσαι καθόλου. Έτσι θα έχεις εξασφαλίσει ότι θα απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο το σεξ, χωρίς το άγχος της διάρκειας.

Βλέπεις αυτό που μετράει πάνω απ' όλα στον έρωτα είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αισθήσεων και όχι ο τρόπος που γίνεται αυτό. Κι όσο πιο τρυφερός, εκδηλωτικός, συναισθηματικός και υπομονετικός είσαι, τόσο ευκολότερα θα το πετύχεις. Γι' αυτό μην δίνεις καμιά σημασία σε μύθους για τρομερά "κατορθωματα" και τεράστια μεγέθη, γιατί αυτοί που τους διαδίδουν δείχνουν ότι δεν έχουν ιδέα από πραγματική απόλαυση στο κρεβάτι.

Όσο για τη μικρή κλίση που λες, όλοι οι άντρες έχουν μια μικρή κλίση προς κάποια πλευρά και γι' αυτό δεν πρέπει να σ' απασχολεί καθόλου. Εν ολίγοις, μην φοβάσαι τίποτα! Είσαι μια χαρά, απόλαυσε τη σεξουαλικότητα σου και προετοιμάσου για τα καλύτερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ