αντρικος οργασμος

08.11.2011
Εφτασα σε εναν αναπαντεχο θα ελεγα οργασμο και καταλαβα ποσο υπεροχο ειναι να βιωνει κανεις κατι τετοιο... Θα ηθελα λοιπον, να μαθω πως θα μπορουσα να φερω το αγορι μου σε οργασμο...

Εχω ψαξει παντου μα πουθενα δεν παιρνω απαντηση... Προσφατα με το αγορι μου εφτασα σε εναν αναπαντεχο θα ελεγα οργασμο και καταλαβα ποσο υπεροχο ειναι να βιωνει κανεις κατι τετοιο... Θα ηθελα λοιπον, να μαθω πως θα μπορουσα να φερω το αγορι μου σε οργασμο... Υπαρχει καποιο κολπο..; Γενικα πως θα μπορουσα να τον ερεθισω σε τετοιο βαθμο που να φτασει σε οργασμο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τι απάντηση να πάρεις Λία μου; Οι άντρες έρχονται σε οργασμό κάθε φορά που εκσπερματώνουν. Βέβαια, ο οργασμός τους δεν έχει την ίδια ένταση με τον δικό μας, ούτε είναι τόσο θεαματικός, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι δεδομένος.

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μόνο μπορεί να συμβεί ένας άντρας να έχει οργασμό χωρίς εκσπερμάτωση, ή να έχει εκσπερμάτωση χωρίς καθόλου οργασμό, αλλά το μεν πρώτο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και οφείλεται σε καθαρά δική του, προσωπική εξάσκηση, ενώ το δεύτερο είναι κάτι που συνήθως οφείλεται σε παρενέργεια κάποιων φαρμάκων ή σε ψυχολογικές διαταραχές και δεν νομίζω ότι σε αφορά. Κατά τα άλλα, στη συντριπτική πλειονότητα των αντρών η εκσπερμάτωση είναι συνώνυμη με τον οργασμό.

Γι' αυτό και δεν βρίσκεις πουθενά κάποια απάντηση. Δεν χρειάζονται ούτε κόλπα, ούτε τίποτα. Από τη στιγμή που το αγόρι σου τελειώνει, δηλαδή εσπερματώνει, "χύνει", ή όπως θέλεις πες το, αυτό που κάνεις είναι ήδη αρκετό και δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι περισσότερο.