Πρωκτικό σεξ και αιμορροΐδες

08.11.2011
Ο φίλος μου θέλει να κάνουμε πρωκτικό σεξ αλλά εγώ επειδή έχω εσωτερικές αιμοροίδες -οι οποίες και λόγω της δυσκοιλιότητας κάποιες φορές με ταλαιπωρούν- κι έτσι διστάζω πολύ να προχωρήσω.

Θειούλα μου γεια σου!Τι κάνεις; Λοιπόν, χρειάζομαι τη βοήθεια σου σε κάτι! Ο φίλος μου θέλει να κάνουμε πρωκτικό σεξ αλλά εγώ επειδή έχω εσωτερικές αιμοροίδες -οι οποίες και λόγω της δυσκοιλιότητας κάποιες φορές με ταλαιπωρούν- κι έτσι διστάζω πολύ να προχωρήσω. Εάν τελικά το κάνω υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί κάποια ζημιά έστω μίκρη; Ή μήπως γίνομαι υπερβολική; Πάντως επειδή έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, δε θέλω να βάλω τα χέρια μου κ να βγάλω τα μάτια μου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δίκιο έχεις Χριστίνα μου, να μην θέλεις να προχωρήσεις. Εφόσον ταλαιπωρείσαι συχνά από τις αιμορροΐδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις ερεθίσεις περισσότερο με την τριβή που προκληθεί από το σεξ. Ίσως αν αργότερα, οι αιμορροΐδες σου ηρεμήσουν και στρώσει το θέμα της τουαλέτας, να είσαι σε θέση να κάνεις κάποια απόπειρα, αλλά όσο τα δύο αυτά προβλήματα συνεχίζονται καλύτερα να περιοριστείτε σε άλλα ερωτικά παιχνίδια.