Σεξ ανταλλαγης ρολων

19.12.2011
Στο αγορι μου του αρεσει να του βαζω δαχτυλο κ μπορω να πω οτι με εμενα μου αρεσει. Τον τελευταιο καιρο μου ζητησε να παρουμε δονητη να τον χρησιμοποιουμε κ οι 2!

Καλησπερα... Ειμαι σε μια σχεση εδω κ πολλα χροννια... Ειμαστε μια χαρα κ στο σεξ κανουμε πικαντικα πραγματα... Στο αγορι μου του αρεσει να του βαζω δαχτυλο κ μπορω να πω οτι με εμενα μου αρεσει. Τον τελευταιο καιρο μου ζητησε να παρουμε δονητη να τον χρησιμοποιουμε κ οι 2! Μου αρεσει η ιδεα, με εξιταρει να του το κανω απο πισω με δονητη! Μου ανεφερε επισης αν μου αρεσει η ιδεα του στραπον! Δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα! Θα ηθελα την αποψη σου για το θεμα... Μειωνει τον αντρισμο του; Θεωρεις οτι μπορει κατι να χαλασει την μαγεια του σαν αντρας; Ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του με τον/την σύντροφο του είναι καθαρά και μόνο δικός τους λογαριασμός και δεν μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος του ανδρισμού ή της θηλυκότητας. Βλέπεις, το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι εξίσου ερεθιστικό τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες και δεν σημαίνει τίποτα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου, αφού αυτός δεν εξαρτάται από ποια σημεία του σώματος προέρχεται η σεξουαλική απόλαυση, αλλά από το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Εφόσον λοιπόν η προοπτική αυτής της πρακτικής σας εξιτάρει και τους δύο και θέλετε να τη δοκιμάσετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην το κάνετε. Η μόνη μου ένσταση αφορά στο κοινό δονητή, καθώς θα ήταν καλό να έχει ο καθένας τον δικό του για την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων όταν χρησιμοποιείται από τον κόλπο στον πρωκτό και αντιστρόφως. Κατά τα άλλα, μπορείτε να απολαύσετε ελεύθερα τη σεξουαλική σας ζωή και να πειραματιστείτε με ότι σας έρθει στο κεφάλι, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς προκατλήψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ