Τελειώνω γρήγορα

19.12.2011
Eχω τρομερή διάρκεια στ προκαταρκτικά, οταν γίνεται η διείσδυση όμως τελειώνω στα επόμενα δευτερόλεπτα και αυτό με ξενερώνει απίστευτα...

Θεία Λουκία βοήθησε με σε παρακαλώ... Αγαπάω, λατρεύω τη κοπέλα μου υπερβολικά και παθιασμένα. Όμως έχω ένα προβληματάκι και δεν θέλω να τη χάσω γιαυτό! Κατα τη σεξουαλική πράξη τελειώνω στα επόμενα δευτερόλεπτα και αυτό με ξενερώνει απίστευτα... Δεν θέλω να συμβαίνει αυτό.. ουφφφ. Τώρα θα μου πεις να κάνω εξάσκηση κ να μπαινωβγαίνω. Το κάνω... έχω τρομερή διάρκεια στ προκαταρκτικά, οταν γίνεται η διείσδυση όμως όλα χαλάνε. Δεν θέλω να συμβαίνει αυτο. Προσπαθώ αλλα δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω... Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το ότι έχεις ικανοποιητική διάρκεια στα προκαταρκτικά σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο, ωστόσο, σίγουρα θα πρέπει να καταβάλεις λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια στη διείσδυση. Δεν είμαι σίγουρη τι εννοείς με το ότι "μπαινοβγαίνεις", αλλά σίγουρα αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να παρατείνεις τη διάρκεια σου. Όμως, πρέπει να το κάνεις σωστά κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγαίνεις αμέσως μόλις νιώσεις ότι πας να τελειώσεις, ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει καμιά κίνηση πέρα από το να διεισδύσεις. Ταυτόχρονα, όπως λέω πάντα στους ομοιοπαθούντες, θα πρέπει να αποσπάς το μυαλό σου από το σεξ και να σκέφτεσαι πληκτικές καταστάσεις που ξέρεις ότι θα σου κόψουν την πολλή φόρα, όπως ότι περιμένεις π.χ., στην ουρά, ότι παρκάρεις το αυτοκίνητο και άλλα ξενερωτικά. Ακόμη, εφόσον η ανάγκη σου να εκσπερματώσεις είναι ιδιαίτερα έντονη, μπορείς να πιέζεις την κεφαλή του πέους σου ανάμεσα στον λυγισμένο δείκτη και τον αντίχειρα σου, κάτι που επίσης λειτουργεί για πολλούς άντρες. Έτσι, όταν νιώσεις ότι είσαι έτοιμος, θα διεισδύσεις ξανά, παραμένοντας όμως σε επαγρύπνηση για να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία, μέχρι να μην αντέχεις άλλο, όσο κι αν προσπαθείς.

Εφόσον το θέλεις πραγματικά, με την επιμονή και την επανάληψη, ο συνδυασμός αυτών των τριών τεχνικών, σίγουρα θα δώσει παράταση στη στύση σου και στο διεισδυτικό σεξ. Μέχρι τότε ωστόσο και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, φρόντισε να ικανοποιείς πάντα την κοπέλα σου προηγουμένως είτε με χειρωνακτικό, είτε με στοματικό σεξ, κάτι που ούτως ή άλλως θα σου δώσει έξτρα μπόνους ως εραστή και αξίζει να υιοθετήσεις γενικότερα, ακόμη κι όταν θα έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα σου.