Θεια Λουκία..help!

29.12.2011
Θα ήθελα να μου πεις γενικά για την πρώτη φορά, πώς να αποφύγω το πολύ άγχος και κ.λπ και καμία συμβουλή...

Καλησπέρα Θεια Λουκία... Καταρχάς,σ' ευχαριστώ που διαβάζεις το μηνυμά μου... Θα ήθελα να μου δώσεις 1-2 συμβουλές... Θα ήθελα να μου πεις γενικά για την πρώτη φορά, πώς να αποφύγω το πολύ άγχος και κ.λπ και καμία συμβουλή... Θα ήθελα ακόμα να με συμβουλέψεις σε κάτι.... 2 φίλες μου λένε ότι αν είναι να το κάνω θα πρέπει να ξυριστώ εκεί κάτω (ξέρεις νομίζω που λέω) και δεν ξέρω τι να κάνω... Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αριάδνη μου, καταρχάς να σου πω ότι στο σεξ δεν υπάρχουν "πρέπει", τουλάχιστον όχι τέτοιου είδους, όπως να ξυριστείς ή να μην ξυριστείς. Αυτά είναι βλακείες και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθάνε να καταλάβεις την ουσία της ερωτικής πράξης και απλώς αυξάνουν το άγχος σου.

Η εμφάνιση της μικρής σου περιοχής είναι καθαρά θέμα γούστου και δεν έχεις κανένα λόγο να την αλλάξεις, αν προτιμάς το φυσικό λουκ. Αν πάλι θέλεις να δείχνεις πιο περιποιημένη, μπορείς να ξυρίσεις ελαφρά τη γραμμή του μπικίνι, όπως ήδη μπορεί να κάνεις το καλοκαίρι, πριν βγεις στην παραλία. Αλλά το να είσαι πλήρως ξυρισμένη, το βρίσκω υπερβολικό και ακατάλληλο, για την πρώτη φορά, οπότε άσε τις φίλες σου να λένε. Στο κάτω-κάτω δεν θα τους δώσεις και λογαριασμό, ούτε θα πας μαζί τους στο κρεβάτι.

Από εκεί και πέρα, πολλές και αναλυτικές συμβουλές για την πρώτη σου φορά θα βρεις στα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στη στήλη του σεξ του WomenOnly, "Παρθένα: Οδηγίες Χρήσης", "Στον Αστερισμό της Παρθένου" (που όπως θα διαπιστώσεις αποτελείται από τρία μέρη) και "Πρωτάρα στο Σεξ: Μύθοι & Αλήθειες".

Το γενικό πνεύμα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ν' αγχώνεσαι καθόλου. Άσε την κατάσταση να εξελιχθεί φυσικά, όπως όταν κάνετε μόνο προκαταρκτικά ή χειρωνακτικό σεξ με τον φίλο σου, χωρίς να μεγαλοποιείς το γεγονός. Όπως δεν αγχώθηκες την πρώτη φορά που φιλήθηκες ή όταν δοκίμασες τα προκαταρκτικά, κάπως έτσι θα είναι και τώρα. Απλώς ακολούθησε το ένστικτο σου και φέρσου φυσικά και με ειλικρίνεια, τόσο απέναντι στον σύντροφο σου, όσο κι απέναντι στον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις θαύματα από πλευράς απόλαυσης, γιατί θα απογοητευτείς. Βλέπεις, το σεξ με διείσδυση είναι απλά μια καινούργια "πίστα" και πρέπει να τη συνηθίσεις πρώτα, πριν αρχίσεις ν' απολαμβάνεις πλήρως της διαδρομή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ