Δεν μπορώ δεύτερη φορά να κάνω έρωτα

27.01.2012
Tην πρώτη φορά δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά όταν προσπαθούμε για 2η φορά δεν έχω στύση ενώ το θέλω πολύ...

Είμαι με μια κοπέλα, κάνουμε έρωτα, την πρώτη φορά δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά όταν προσπαθούμε για 2η φορά δεν έχω στύση ενώ το θέλω πολύ! Ο λόγος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έτσι είσαι φτιαγμένος χρυσέ μου. Απλά χρειάζεσαι μεγαλύτερο διάστημα ανάπαυσης ανάμεσα στις δύο στύσεις. Βλέπεις, οι άντρες δεν είναι μηχανές και ο καθένας λειτουργεί με τον δικό του τρόπο. Έτσι, κάποιοι τυχεροί μπορεί να χρειάζονται λιγότερο από 15 λεπτά ανάμεσα σε δύο στύσεις κι άλλοι πολύ περισσότερο, μέχρι και αρκετές ώρες.

Το όλο ζήτημα είναι θέμα οργανισμού και συνδέεται με την παραγωγή της ορμόνης προλακτίνης. Όσο μικρότερη παραγωγή προλακτίνης τόσο μικρότερη και η διάρκεια ανάπαυσης ανάμεσα στις στύσεις.

Παράλληλα η ανάγκη για ανάπαυση ανάμεσα στις στύσεις επηρεάζεται και από την ηλικία (όσο μεγαλώνεις χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο), αλλά και από την κατάσταση της υγείας του καθενός.

Γι' αυτό αν στο παρελθόν ήσουν γρηγορότερα ξανά... ετοιμοπόλεμος μετά από μια εκσπερμάτωση, θα ήταν καλή ιδέα να να κάνεις ένα τσεκ-απ για να ελέγξεις την λειτουργία του καρδιαγγειακού σου συστήματος και να αποκλείσεις το ενδεχόμενο του διαβήτη, καθώς αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν αρνητικά την στύση.

Αν πάλι είσαι πρωτόπειρος στο σεξ, να ξέρεις ότι γενικότερα η διάρκεια αναμονής από τη μια στύση στην άλλη είναι πιο σύντομη στον αυνανισμό, σε σχέση με την ερωτική πράξη και δεν θα πρέπει να συγκρίνεις τη μια κατάσταση με την άλλη.

Υπομονή λοιπόν... κι αν έχετε άνεση χρόνου, απλώς προσπαθείστε ξανά λίγο αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ