Του αρέσει να κάνουμε sex μαζί αλλα και με αλλα άτομα, είτε γυναίκες, είτε άντρες. Και εμενα μου αρέσουν τα παιχνίδια στο sex αλλα αυτό μου φαίνεται πολύ...

Έχω γνωρίσει κάποιον και μου αρέσει πολύ αλλα στο sex του αρέσουν όλα και λίγο περίεργα: του αρέσει να κάνουμε sex μαζί αλλα και με αλλα άτομα, είτε γυναίκες, είτε άντρες. Και εμενα μου αρέσουν τα παιχνίδια στο sex αλλα αυτό μου φαίνεται πολύ. Είμαι πολύ μπερδεμένη, θα ήθελα τι γνώμη σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφόσον εσένα δεν σου αρέσει το ομαδικό σεξ, θα πρέπει να του το πεις κι αν εκείνος δεν μπορεί να το στερηθεί, τότε απλά θα πρέπει να τον αφήσεις. Βλέπεις, αυτά τα ζητήματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα κι εφόσον σε κάποιον από τους δύο δεν αρέσει να κάνει κάτι στο κρεβάτι, ο άλλος θα πρέπει να το δεχτεί. Αν πάλι ο άλλος δεν μπορεί να το δεχτεί, σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του για τη σχέση είναι κυρίως σεξουαλικό και όχι συναισθηματικό.

Σ' αυτή την περίπτωση, αν ο στόχος σου είναι να καλλιεργήσεις μια συναισθηματική σχέση τότε δεν θα μπορέσεις να ταιριάξεις μ' αυτόν τον άνθρωπο κι αυτό θα φανεί και σε άλλα πράγματα μεταξύ σας, αργά ή γρήγορα. Αλλά γιατί να ταλαιπωρείσαι και να καταπιέζεσαι άδικα;

Απλά πες του αυτό που νιώθεις και βάλε όρια σε ό,τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις κι αν ταιριάξετε, ταιριάξατε. Αν δεν ταιριάζετε όμως, όσο κι αν σ' αρέσει εκ πρώτης όψεως, η σχέση αυτή δεν θα περπατήσει, άρα καλύτερα να το λήξεις μια ώρα αρχύτερα.