προσωπικό!

02.02.2012
Ο αυνανισμος κανει κακο στην καρδια; Μπορει κανεις να πεθανει;

Ηθελα να σε ρωτησω και νομιζω σε εχουν ξαναρωτησει αλλα δεν βρισκω την σελιδα με την απαντηση... ο αυνανισμος κανει κακο στην καρδια; Μπορει κανεις να πεθανει; Και κατι αλλο, ακυρο... εχω ενα προβλημα, δεν μπορω να ξεφορτωθω τις τριχες απο το μπικινι. Το ξυραφι με ερεθιζει το veet επισης και το κερι επειδη εχω σπυρακια στην περιοχη αυτη (λογω ξυραφιου που εκανα παλια) με ποναει τρελα! Τι να κανω; Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το μόνο που μπορεί να πάθεις από τον αυνανισμό -αν σ' αρέσει πολύ και το κάνεις συνέχεια- είναι να πιαστεί το χέρι σου. Κατά τα άλλα δεν κινδυνεύεις να πάθεις τίποτα και με κανένα τρόπο. Αντιθέτως, ο αυνανισμός όπως και γενικότερα το σεξ άλλωστε, θωρακίζει την υγεία σου, καθώς ενισχύει το καρδιαγγειακό και το ανοσοποιητικό σου σύστημα και ταυτόχρονα σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να μειώνεις το άγχος και να κοιμάσαι καλύτερα.

Όσο για την αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής, πρέπει πρώτα απ' όλα ν' αφήσεις το δέρμα να ηρεμήσει και να καθαρίσει από τα σπυράκια και μετά να δοκιμάσεις ξανά την αποτριχωτική κρέμα, ή και πάλι το ξυράφι (αλλά με τη φορά που φυτρώνουν οι τρίχες και όχι κόντρα) χρησιμοποιώντας το μόνο στο τέλος του ντους και με πολύ σαπουνάδα, γιατί μάλλον κάτι έκανες λάθος μέχρι τώρα.

Επίσης πολύ καλά για την ίδια δουλειά είναι η χαλάουα (αλλά θα πρέπει να την αποφύγεις σε περίπτωση που οι τρίχες σου έχουν την τάση να γυρνάνε προς τα μέσα) και βέβαια το λέιζερ, το οποίο όμως είναι ακριβό και πρέπει να το κάνεις μόνο σε κέντρο ή γιατρό εμπιστοσύνης, καθώς κυκλοφορούν πολλοί τσαρλατάνοι που υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Όμως, ό,τι κι αν διαλέξεις τελικά, φρόντισε να απλώνεις πάντα μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος σε όλη την αποτριχωμένη περιοχή, ώστε να κρατήσεις το δέρμα σου απαλό και ελαστικό, αφού δεν θα προστατεύεται πια από την τριχοφυΐα και θα έχει την τάση να στεγνώνει και να ερεθίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ