Αγχωμενη!!!!!!!

31.01.2012
Kαποια στιγμη το προφυλακτικο εσπασε οποτε αυτος το καταλαβε και βγηκε αμεσως απο μεσα μου. Eιναι η 3η φορα που μας συμβαινει...

Θεια Λουκια βοηθεια!! Περιμενω περιοδο σε 2-3 μερες και ηδη εχω πονους περιοδου κλπ κ εχω σταθερο κυκλο 28-29 ημερων. Σημερα με το αγορι μου καναμε σεξ και καποια στιγμη το προφυλακτικο εσπασε οποτε αυτος το καταλαβε και βγηκε αμεσως απο μεσα μου. Δεν ειχε τελειωσει. Να παρω το χαπι της επομενης μερας; Γενικοτερα ειναι η 3η φορα που μας συμβαινει αυτο με το προφυλακτικο. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πιστεύω ότι θα ήταν υπερβολή να έπαιρνες το χάπι της επόμενης μέρας σε μια τέτοια περίπτωση, αφού ήσουν πάρα πολύ κοντά στην περίοδο σου κι εκείνος δεν τελείωσε μέσα, άρα η πιθανότητα να έμεινες έγκυος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σχεδόν μηδενική.

Ωστόσο, θα πρέπει να το δείτε αυτό το θέμα με το προφυλακτικό, γιατί τα πολλά μικρά ατυχήματα μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε ένα μεγάλο. Πρώτα απ' όλα λοιπόν, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείτε δεν έχουν λήξει, άρα τσεκάρετε πάντα την ημερομηνία λήξεως. Έπειτα, πρέπει να τα φυλάτε μακριά από πηγές θερμότητας και όχι μέσα στην τσέπη του παντελονιού, ή το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε πώς ανοίγετε το φακελάκι, γιατί και πάλι μπορεί να το τρυπήσετε κατά λάθος με τα νύχια ή με τα δόντια σας, ενώ φυσικά, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ το ίδιο προφυλακτικό δύο φορές.

Μαζί με όλα αυτά, το πιο σημαντικό είναι να το τοποθετείτε σωστά, αφήνοντας ελεύθερη την προεξοχή στο επάνω μέρος, γιατί διαφορετικά, ο αέρας που συσσωρεύεται μέσα, διογκώνεται με την τριβή και τη θερμότητα του κόλπου και κάνει το προφυλακτικό σαν μπαλόνι που φουσκώνει με αποτέλεσμα να σκάει.

Για να πετύχεις λοιπόν την σωστή τοποθέτηση του προφυλακτικού, το πιάνεις πιέζοντας με τα δύο δάχτυλα ακριβώς από αυτή την προεξοχή, το ακουμπάς ακριβώς στην κορυφή του πέους εφαρμόζοντας το απαλά γύρω-γύρω, σαν σκουφάκι κι απλά το ξετυλίγεις με το άλλο χέρι μέχρι τη βάση του πέους, συνεχίζοντας να πιέζεις σταθερά την προεξοχή (χωρίς νύχια εννοείται).

Ένας ακόμη λόγος που μπορεί να κάνει ένα προφυλακτικό ν' ανοίξει είναι η ελλιπής λίπανση, άρα φροντίστε να έχετε πρόχειρο ένα ειδικό λιπαντικό με βάση το νερό (μακριά όμως από τη βαζελίνη και τα άλλα προϊόντα με βάση το λίπος γιατί διαλύουν το υλικό του προφυλακτικού και είναι ακατάλληλα).

Τέλος, υπάρχει και η πιο σπάνια περίπτωση το προφυλακτικό να σπάσει λόγω μικρού μεγέθους. Έτσι, αν αυτά που χρησιμοποιείτε δεν φτάνουν για να καλύψουν όλο το μήκος του πεόυς του καλού σου μέχρι τη βάση του, ή εκείνος παραπονιέται διαρκώς ότι τον σφίγγουν, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε εκείνα που είναι κατασκευασμένα ειδικά για πιο προικισμένα αγόρια και που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Πιστεύω ότι αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, δεν θα έχετε ξανά ατύχημα με το προφυλακτικό. Ωστόσο, αν παρ' ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, απλά σταματήστε και τοποθετείστε ένα καινούργιο, γι' αυτό καλό είναι να έχετε πάντα περισσότερα από ένα μαζί σας. Καλή διασκέδαση και πάντα με το... σκουφάκι σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ