Αλλαγη στο σεξ

03.02.2012
Θα ηθελα να δοκιμασουμε καποια πραγματα π.χ. στολες, δονητη, να του κανω στριπτιζ αλλα δεν ξερω πως να του το πω.

Θεια λουκια το αγορι μου ειναι πολυ προχωρημενο στο σεξ σε αντιθεση με εμενα. Θα ηθελα να δοκιμασουμε καποια πραγματα π.χ. στολες, δονητη, να του κανω στριπτιζ αλλα δεν ξερω πως να του το πω. Ξερω οτι απο μονος του δεν ανοιγει κουβεντα, γιατι παλια που μου ειχε πει οτι τα εκανε με πρωην εγω του ειπα οτι δεν μου αρεσουν. Επισης του αρεσουν τα πολυ εξτριμ εσωρουχα. Εχω αγορασει μερικα αλλα παλι ντρεπομαι να τα φορεσω γιατι φοβαμαι μηπως φανω γελοια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στα ζητήματα του σεξ, καλό μου. Δεν χρειάζεται να του κάνεις κάποια εισαγωγή για να του δείξεις ότι άλλαξες γνώμη. Απλά την επόμενη φορά που θα κάνετε έρωτα φόρεσε τα αισθησιακά σου εσώρουχα και άσε τον να το ανακαλύψει από μόνος του. Μπορεί να ντρέπεσαι λιγάκι (και μπορεί να γίνει και χαριτωμένο αυτό), αλλά γελοία δεν πρόκειται να φανείς, στο εγγυώμαι, πόσο μάλλον που εκείνου του αρέσουν και δίνει σημασία σε τέτοιου είδους αξεσουάρ.

Κι όταν μάλιστα εκείνος θα κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο (που θα το κάνει, δεν μπορεί), θα του πεις απλά, όσο πιο απλά γίνεται, ότι άλλαξες γνώμη και θα ήθελες να δοκιμάσετε κάποιες από τις ιδέες που σου είχε προτείνει παλιότερα.

Άλλωστε είναι λογικό μετά από κάποιο καιρό σε μια σχέση να του έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη και καθώς έχεις αποκτήσει και μεγαλύτερη εμπειρία, να θέλεις να πειραματιστείς και με πιο προχωρημένες καταστάσεις στο σεξ.