Με ρωτησε αν ειμαι παρθενα....

22.03.2012
Ενω μιλαγαμε με ρωτησε αν ειμαι παρθενα. Κομπλαρα λιγο και αλλα του ειπα να μην τον νοιαζει και οτι δεν θα του ελεγα οσο και να με πιεζε.

Αγαπητη θεια λουκια,εδω και οχτω μηνες εχω γνωρισει ενα αγορι που μου εχει αλλαξει τη ζωη. Απο τη μερα που τον γνωρισα ολα αλλαξαν. Εγιναν υπεροχα. Ερωτευτηκαμε και περασαμε μαζι μια βδομαδα δυστυχως διοτι τοσο κρατουσαν οι διακοπες μας στο μερος εκεινο, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το χωριο μας. Απο τοτε μιλαμε καθε μερα και περναμε πολυ καλα... Μεχρι χτες που ενω μιλαγαμε με ρωτησε αν ειμαι παρθενα (ειμαι μολις 15 χρονων). Κομπλαρα λιγο και αλλα του ειπα να μην τον νοιαζει και οτι δεν θα του ελεγα οσο και να με πιεζε. Και αυτος με ξαναρωταγε και με ξαναρωταγε. Δεν του ειπα. Μεχρι που αρχισε να μου λεει πως μου εχει ετοιμασει μια εκπληξη και οταν συναντηθουμε σε λιγο καιρο θα μαθω τι ειναι μονο αν του πω αν εχω παει με καποιον ή οχι. Συνεχισα να μην του λεω και αυτος εληξε την συζητηση μας λεγοντας αφου δεν του λεω θα κλεισει το τηλεφωνο. Του ειπα να κανει οτι θελει.

Θεια Λουκια σε παρακαλω πες μου τι γνωμη σου. Οι φιλες μου λενε πως με ρωτησε γιατι θελει να προχωρησουμε. Ομως δεν εχουμε σχεση... Ουτε με εχει ξαναρωτησει κατι τετοιο... Ηταν πολυ ξαφνικο. Σε παρακαλω πες μου τη γνωμη σου για αυτο το θεμα και να μπορεις συμβουλεψε με για το τι να κανω...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλά του απάντησες, αφού δεν ήθελες να του πεις, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκες τόσο πολύ. Και τι έγινε που σε ρώτησε αν είσαι παρθένα; Προφανώς αυτό το αγόρι ενδιαφέρεται για σένα ερωτικά και προφανώς θα ήθελε να το κάνετε, αλλά αυτό δεν σου δημιουργεί κάποια δέσμευση απέναντι του αν εσύ δεν το θέλεις, ακόμη κι αν θα σου άρεσε να είχατε σχέση.

Επίσης, το γεγονός ότι είσαι 15 χρόνων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχεις κάνει σεξ, αφού κάποιες κοπέλες στην ηλικία σου μπορεί να το έχουν ήδη δοκιμάσει. Άρα, αφού θεωρούμε ότι ενδιαφέρεται για σένα, η ερώτηση που σου έκανε μπορεί να είναι αδιάκριτη μεν, αλλά είναι και λογική ταυτόχρονα, γι' αυτό δεν χρειάζεται να την παίρνεις τόσο βαριά.

Βέβαια, είναι στο χέρι σου αν θα του απαντήσεις ή όχι. Εφόσον όμως σε φέρνει σε δύσκολη θέση, μπορείς να του πεις ξεκάθαρα ότι θεωρείς την ερώτηση αδιάκριτη για το είδος της γνωριμίας που έχετε και δεν θα την απαντήσεις. Κι αν σε ρωτήσει τι είδους γνωριμία θα έπρεπε να έχετε για να του απαντούσες, μπορείς να του πεις ότι αυτά λέγονται μόνο ανάμεσα στα ζευγάρια κι ότι εσείς δεν είσαστε ζευγάρι.

Έτσι, θα τον βάλεις στη θέση του χωρίς πολύ κόπο και μαζί θα του περάσεις το μήνυμα ότι αν θέλει να έχει κάτι περισσότερο από σένα θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο και ν' ανοίξει τα χαρτιά του αντί να παίζει με την περιέργεια σου εκ του ασφαλούς.