Τρόπος αυνανισμού

18.05.2012
Μου αρεσει πολυ να τριβω την κλειτοριδα μου, ξαπλώντας μπρούμητα και βάζοντας τα χέρια μου ή κάποιο μαλακο και φουσκωτο αντικείμενο στο επίμαχο σημείο, εντονα!

Θεία Λουκία, θέλω να σε ρωτήσω κάτι για τον τρόπο με τον οποίο αυνανίζομαι... Απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου αυνανίζομαι, δηλαδή απ' όταν ήμουν 5-6 χρονών περίπου... Δεν ξέρω γιατί από τόσο μικρή αυνανιζόμουν... Η ειρωνία είναι ότι αν και 18 είμαι ακόμα παρθενα... Δεν αυνανίζομαι βάζοντας δάκτυλο ή κάτι άλλο στον κόλπο μου... Δυο φορες το εχω επιχειρησει αυτο αλλα πονουσα και δν το συνεχισα... Ομως, μου αρεσει πολυ να τριβω την κλειτοριδα μου, ξαπλώντας μπρούμητα και βάζοντας τα χέρια μου ή κάποιο μαλακο και φουσκωτο αντικείμενο στο επίμαχο σημείο, εντονα! Αυτο διαρκει 2-8 λεπτα περιπου, και τελειωνοντας λαχανιαζω ενω σπανια εχω και εκκρισεις υγρων απ τον κολπο μου... Ειναι φυσιολογικος αυτος ο τροπος; Η ηλικία απ την οποία ξεκίνησα; Μηπως το οτι παιζω μονο με την κλειτοριδα μου σημαινει οτι μου αρεσει το λεσβιακο σεξ; Να πω ότι λεσβια δεν ειμαι, μου αρεσουν τα αγορια... Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο ορμονικο προβλημα; Σε γυναικολογο δεν εχω παει ακομα... Ευχαριστω, και παρακαλω απαντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαιρούλα μου, δεν υπάρχει φυσιολογικός και μη φυσιολογικός τρόπος αυνανισμού. Είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα πώς τη βρίσκεις με τον εαυτό σου. Άλλωστε, αυτό που κάνεις είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Επίσης, το ότι σ' αρέσει να τρίβεις την κλειτορίδα σου δεν σημαίνει τίποτα για τη σεξουαλική σου κατεύθυνση και είναι κάτι που μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις, ακόμη κι όταν θα αποφασίσεις να προχωρήσεις με τ' αγόρια. Μάλιστα, να ξέρεις ότι στα περισσότερα αρσενικά αρέσει πολύ να παρακολουθούν τη σύντροφο τους να αυτοϊκανοποιείται και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα μ' αυτό.

Το ότι λαχανιάζεις και έχεις αυξημένα κολπικά υγρά είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα της ερωτικής διέγερσης. Επιπλέον, τα αυξημένα κολπικά υγρά είναι απαραίτητα για την απόλαυση της διείσδυσης γι' αυτό και τα άφθονα προκαταρκτικά θεωρούνται προϋπόθεση της ερωτικής απόλαυσης στο συντροφικό σεξ.

Ως προς την ηλικία που άρχισες να αυνανίζεσαι, δεν έχει καμιά σημασία και δεν πρέπει να σε προβληματίζει ούτε δείχνει κάποιο ορμονικό πρόβλημα όπως φοβάσαι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς κι εφόσον ό,τι κάνεις σ' ευχαριστεί μπορείς να συνεχίσεις να το απολαμβάνεις, χωρίς τύψεις και χωρίς περιττές αγωνίες.

Περισσότερα για τον αυνανισμό μπορείς να μάθεις στα σχετικά άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στο WomenOnly και ιδιαίτερα στα "Περνώ και μόνη μου καλά" και "Κάντο μόνη σου: Γιατί και πώς". Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ