Πρόωρη εκσπερμάτωση

23.05.2012
Όταν κάνουμε σεξ τελειώνω πολύ γρήγορα. Κάνουμε τα προκαταρκτικά και με φτιάχνει τόσο πολύ που όταν μπαίνω μέσα της εκσπερματώνω σχεδόν αμέσως!

Γεια σου θεία Λουκία, με λένε Σάκη, είμαι 21 χρόνων κι έχω μια σχέση με μια κοπέλα 18 χρόνων. Όταν κάνουμε σεξ τελειώνω πολύ γρήγορα. Κάνουμε τα προκαταρκτικά και με φτιάχνει τόσο πολύ που όταν μπαίνω μέσα της εκσπερματώνω σχεδόν αμέσως! Υπάρχει κάποια αλοιφή ή άλλο φάρμακο για καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης; Βλέπω την κοπέλα μου να μην το ευχαριστιέται και αγχώνομαι κι εγώ ακόμα περισσότερο. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σάκη μου, δεν ξέρω αν είδες το σχετικό θέμα που δημοσιεύσαμε πρόσφατα στο WomenOnly, αλλά είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο σε σένα, αφού το γράψαμε με αφορμή την ερώτηση σου. Σου προτείνω λοιπόν να το διαβάσεις προσεκτικά για να καταλάβεις πού ακριβώς οφείλεται το πρόβλημα σου και τι μπορείς να κάνεις για να το ξεπεράσεις.

Βέβαια, το άρθρο απευθύνεται μεν σε γυναίκες για το πώς να βοηθήσουν τους αγαπημένους τους, αλλά όπως θα δεις, στην ουσία το όλο θέμα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου.

Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν φάρμακα ή αλοιφές κι ό,τι σχετικό δεις να διαφημίζεται είναι απλά για να σου φάει τα χρήματα, ενώ μπορεί να γίνει κι επικίνδυνο για την υγεία σου.

Σε κάθε περίπτωση μην αγχώνεσαι, γιατί η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να ξεπεραστεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν βέβαια ακολουθήσεις πιστά τη μέθοδο που σου συστήνουμε, βήμα-βήμα. Είναι καθαρά θέμα θέλησης, επιμονής και εξάσκησης.

Εντωμεταξύ, για να μην αφήνεις το κορίτσι σου παραπονεμένο, μπορείς να την ικανοποιείς με στοματικό ή χειρωνακτικά κι έτσι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μέχρι να πάρεις το κολάι και να κατακτήσεις πλήρως τον έλεγχο της κορύφωσης σου. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή διασκέδαση!