Απιστια

25.06.2012
Δεν εχουμε σεξουαλικη ζωη. Το σεξ γινεται μια φορα το μηνα που εχει ορεξη κ ειναι κ αδιαθετη. Αλλες μερες δεν την ενδιαφερει καθολου...

Γεια σας, θελω να σας ρωτησω για το προβλημα μου με την κοπελα μου. Ενω εχουμε μια φυσιολογικη συμβιωση στον ιδιο χωρο κ εξακριβομενα δεν υπαρχει κατι αλλο στη ζωη της, δεν εχουμε σεξουαλικη ζωη. Το σεξ γινεται μια φορα το μηνα που εχει ορεξη κ ειναι κ αδιαθετη. Αλλες μερες δεν την ενδιαφερει καθολου κ εγω ειμαι σχεδον καθε μερα σε αναμενα καρβουνα. Εχω κανει πολλες φορες κουβεντα κ απειλες για χωρισμο λογω του κενου που εχω σε αυτο τον τομεα. Τον πρωτο καιρο, μετα τον τσακωμο διορθωνεται κ σιγα σιγα ξαναερχομαστε στα ιδια. Εχω κουραστει κ σκεφτομαι πως ειναι η ωρα να βρω μια γκομενιτσα για τον σεξουαλικο τομεα. Την αγαπαω κ 3 χρονια τωρα κρατιεμαι να μην την απατησω, αλλα δεν αντεχω αλλο τις ορμες μου. Τι φταιει; Τι ειναι στραβο; Τι να κανω; Ευχαριστω

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κώστα μου, αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εκείνη να είναι ενοχλημένη ή απογοητευμένη από τη σχέση σας για κάποιο λόγο κι αν πάντα διατηρούσε λίγο-πολύ την ίδια στάση απέναντι στο σεξ, τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους: ή πρόκειται για μια γυναίκα με πολύ χαμηλή λίμπιντο, ή έχει πολλές αναστολές ως προς το σεξ και δεν το απολαμβάνει όσο εσύ.

Σε κάθε περίπτωση, το να βρεις γκόμενα δεν είναι λύση, γιατί μπορεί να εκτονώσεις έτσι τις ορμές σου, αλλά θα δημιουργήσεις ένα σωρό άλλα προβλήματα στον εαυτό σου. Άρα, είτε θα πρέπει να αποδεχτείς την κατάσταση είτε να χωρίσεις.

Πριν φτάσεις όμως στη δεύτερη επιλογή, κάνε της μια κουβέντα -όχι τύπου καυγά, αλλά κανονική κουβέντα- μήπως και καταλάβεις τι έχει μέσα στο κεφάλι της και πώς θα μπορούσε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα, αλλά και για να της εξηγήσεις ότι δεν έχεις ονειρευτεί τη ζωή σου με τόσο λίγο σεξ και ότι έχεις βαρεθεί πια αυτούς τους ρυθμούς.

Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να φτάσετε σε μια συμφωνία ενός ικανοποιητικού ρυθμού και για τους δυο σας, ώστε ούτε εκείνη να καταπιέζεται, αλλά ούτε κι εσύ να μένεις συνεχώς στερημένος.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μια συμφωνία, ή αν αποδειχτεί τελικά ότι εκείνη δεν μπορεί να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι σου, τότε το καλύτερο θα ήταν να χωρίσετε. Στο κάτω, κάτω αν εκείνη αδιαφορεί και δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει αυτή την τόσο φυσιολογική ανάγκη σου, τότε σημαίνει ότι αδιαφορεί γενικότερα για τα συναισθήματα σου, απλά έχει βολευτεί σ' αυτή τη σχέση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάς τον χρόνο σου μαζί της.