Διλημμα

28.06.2012
Η σχεση μας δεν εχει ακομη ολοκληρω9ει, και αυτο επειδη εγω το εμποδιζω. Το 9εμα μου ειναι, αν 9α μπορω ευκολα να συνδυασω το σχολειο μου με την ολοκληρωμενη σχεση

Γεια σου 9εια μας! Το προβλημα μου ειναι σχετικα απλο πιστευω και 9α η9ελα περισσοτερο απο κα9ε τι αλλο, την ανεπηρεαστη γνωμη καποιου αλλου αν9ρωπου. Ειμαι 17 και εχω σχεση με καποιον αρκετα μεγαλυτερο εδω και 7 σχεδον μηνες. Η σχεση μας δεν εχει ακομη ολοκληρω9ει, και αυτο επειδη εγω το εμποδιζω. Εχουμε κανει τα παντα εν ολιγοις, εκτος απο τη διεισδυση. Με εχει σεβαστει και μου εχει δωσει πολυ χρονο, οπως επισης μου δινει μεχρι να νιωσω ετοιμη. Το 9εμα μου ειναι, αν 9α μπορω ευκολα να συνδυασω το σχολειο μου με την ολοκληρωμενη σχεση με τον ανδρα αυτον και το κατα ποσο 9α επηρεαζει η σχεση αυτη εμενα και το διαβασμα μου, τη συγκεντρωση μου κ.λπ. Φανταζομαι και διαπιστωνω κα9ε μερα και περισσοτερο πως ολα βρισκονται στο κεφαλι μου, σιγουρα ομως η γνωμη σου 9α με βοη9ουσε αφανταστα. Σε ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιατί κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου καλό μου; Αν ήταν να ξεμυαλιστείς με το σεξ, θα είχες ξεμυαλιστεί ήδη. Από τη στιγμή που είσαι σε σχέση, δεν είναι η διείσδυση που θα κάνει τη διαφορά. Μην σου πω ότι άμα το κάνεις, θα το σκέφτεσαι και λιγότερο, αφού θα πάψει να είναι θέμα για σένα.

Προφανώς, το γνωρίζεις αυτό κατά βάθος, αλλά σ' αρέσει να κάνεις τη δύσκολη, προκειμένου να νιώθεις ότι έχεις ένα είδος εξουσίας πάνω στον καλό σου. Βέβαια, κέφι σου-καπέλο σου είναι το τι κάνεις μαζί του, αλλά μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες αλλού. Και τα προκαταρκτικά σεξ είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ