Δεν θελει να ολοκληρωσουμε

06.07.2012
Κανουμε πρωκτικο σεξ και τα προκαταρτικα ειναι θαυμασια. Ομως της κανω τωρα τελευταια καμια κουβεντα για να ολοκληρωσουμε.

Γεια σας ! Ονομαζομαι Αντωνης... (ξερω πως η σελιδα δεν ειναι για αντρες για αυτο δεν με πειραζει αν δεν μου απαντησετε). Ειμαι 19 χρονων και εχω σχεση 1.5 χρονο με μια κοπελα ! Ειναι φοβερη, καταπληκτικη, πανεμορφη, γλυκια και την αγαπω πολυ. Ευτυχως τα παμε πολυ καλα (φτου μην μας ματιασω ) σε ολους τους τομεις! Εδω ειναι και το θεματακι που εχω... Πριν κανα 8μηνο προσπαθησαμε να ολοκληρωσουμε. Αποτυχαμε λογω απειριας και χαζομαρας κτλ κτλ. Και προφανως δεν εχει και την καλυτερη αναμνηση (λυπαμαι). Κανουμε πρωκτικο σεξ και τα προκαταρτικα ειναι θαυμασια. Ομως της κανω τωρα τελευταια καμια κουβεντα για να ολοκληρωσουμε. Ειναι θετικη δεν λεω αλλα οταν βρισκομαστε τιποτα (λεει ενα ''τσου'' και τελειωνει η υποθεση). Τι τζελ Κ-Υ εχω παρει (για την πρωκτικη επαφη αλλα συνισταται και για την κολπικη για να μειωσω τον πονο της στο ελαχιστο). Τι εχω διαβασει ολα τα αρθρα του Mens health και του site σας. Τι το πηγα απο δω, τι το πηγα απο εκει, παντα καταληγουμε στο ιδιο, στη συζητηση (ενταξει θελω και εγω, αλλα στην πραξη οχι και οχι). Πειτε μου πως να το χειριστω; Δεν την πιεσα ποτε αλλα δεν βλεπω φως! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Καλη σας μερα (ή νυχτα).

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αντώνη μου, μάλλον θα πρέπει να γίνεις πιο πιεστικός με την κοπέλα σου και να της ζητήσεις ξεκάθαρα μια ακόμη ευκαιρία. Άλλωστε, δεν μπορώ να φανταστώ ότι η πρώτη σας απόπειρα ήταν τόσο χάλια που εκείνη να έχει σκοπό να συνεχίσει μόνο με πρωκτικό σεξ για το υπόλοιπο της ζωής της. Εκτός κι αν έχει σκοπό να χωρίσετε άμεσα και θέλει να δώσει σε κάποιον άλλον το προνόμιο να της πάρει την "παρθενιά" (που επί της ουσίας μόνο παρθενιά δεν είναι αφού κάνετε όλα τα άλλα).

Πιο πρακτικά μιλώντας, σταμάτα τις διαπραγματεύσεις και πες της ξεκάθαρα ότι έχεις βαρεθεί να μπαίνεις σαν τον κλέφτη από την "πίσω πόρτα", ότι έφτασε η ώρα να εγκαινιάσετε επί τέλους και την κύρια είσοδο κι ότι διαφορετικά θα το πάρεις σαν απόρριψη και θα καταλάβεις πως δεν βλέπει τη σχέση σας κι εσένα αρκετά σοβαρά.

Έτσι, πιστεύω ότι θα της δώσεις να καταλάβει πόσο ανόητη είναι η συμπεριφορά της κι αν πράγματι ενδιαφέρεται για σένα όσο εσύ για εκείνη, θα υποχωρήσει. Αν πάλι δεν υποχωρήσει, τότε όντως θα ισχύουν όσα είπαμε πιο πάνω.