Μου αρεσει να με βλεπουν γυμνο

05.07.2012
Μου αρεσει οι γυναικες να βλεπουν το πεος μου. Εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω αποχη απο αυτην την αρρωστη συνηθεια αλλα δεν τα καταφερνω...

Αν και ντρεπομαι για αυτο που κανω, παρολο που εχω πολυ καλη σεξουαλικη ζωη με σοβαρη σχεση, μου αρεσει οι γυναικες να βλεπουν το πεος μου. Εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω αποχη απο αυτην την αρρωστη συνηθεια αλλα δεν τα καταφερνω, εκει που λεω δεν... το ξανακανω. Για παραδειγμα, βρισκομαι σε μια παραλια εχοντας καποιες κοπελες απεναντι μου, μερικες φορες αποκαλυπτω μερος το πεος μου, ΛΑΘΟΣ, ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΛΥ, το ξερω, τι μπορω να κανω και που μπορω να απευθυνθω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίκο μου, το πρόβλημα σου ονομάζεται επιδειξιομανία και ανήκει στις παραφιλίες, δηλαδή αυτό που παλιότερα λέγαμε "σεξουαλικές διαστροφές".

Εφόσον πρόκειται για μια κατάσταση που σε ταλαιπωρεί για περισσότερο από έξι μήνες, δηλαδή δεν είναι απλά ένας νεανικός πειραματισμός και έχεις διαπιστώσει ότι αποτελεί πλέον σημαντικό μέρος της σεξουαλικής σου έκφρασης, θα μπορούσες να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ψυχοθεραπευτή, από κάποιο σεξολογικό κέντρο, ή αν δεν ξέρεις από πού ν' αρχίσεις, από το ψυχιατρικό τμήμα ενός μεγάλου εφημερεύοντος νοσοκομείου, όπου θα σου δώσουν την κατάλληλη καθοδήγηση.

Παρότι υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τις αιτίες των παραφιλιών, το σίγουρο είναι μπορούν να ελεγχθούν με την κατάλληλη ψυχοθεραπεία, αφού βέβαια γίνει πλήρης ορμονικός, ψυχιατρικός και παθολογικός έλεγχος.

Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι ενοχές για τη συμπεριφορά σου και πιθανόν να σε τρομάζει η ιδέα να εκθέσεις το πρόβλημα σου σε τρίτους, ωστόσο το γεγονός ότι το αναγνωρίζεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι γι' αυτό είναι πολύ αισιόδοξο σημάδι, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις σαν την δική σου οι πάσχοντες βρίσκονται σε άρνηση και επιμένουν να μην αναγνωρίζουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους.

Καθώς λοιπόν έχεις ήδη κάνει το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα σ' αυτή την κατεύθυνση, θα σου είναι πολύ ευκολότερο να συνεχίσεις την πορεία σου μέχρι να απελευθερωθείς από την επιδειξιομανία. Μπράβο σου και καλή επιτυχία!