Αυνανισμός (στον άλλον :$)

14.07.2012
Το αγόρι μου, μου ζήτησε να τον αυνανίσω με τα χεράκια μου...αλλά δεν ξέρω!!! Θέλω πάρα πολύ αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω!

Καλησπέρα αγαπημένη μου θεία! Αρχικά ευχαριστώ που διαβάζεις το μήνυμα μου και να ξέρεις πως θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσες. Είσαι η μόνη που μπορώ να ρωτήσω για αυτό και η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι κάπως να εκφράσω την απορία μου. Το αγόρι μου, μου ζήτησε να τον αυνανίσω με τα χεράκια μου...αλλά δεν ξέρω!!! Θέλω πάρα πολύ αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω! Δεν μπορώ να δοκιμάσω αν δεν ακούσω πρώτα την συμβουλή σου για αυτό... Λοιπόν, πως θα τον ευχαριστήσω, θεία; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου... Θα περιμένω με αγωνία την απάντηση σου! Καλό σου απόγεμα (ή βράδυ ή πρωί :Ρ)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αναστασία μου, χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία με την ερώτηση σου να παινέψω την πολύ ενδιαφέρουσα στήλη που έχουμε εδώ δίπλα, στην κατηγορία "Έρωτας & Sex", όπου θα βρεις ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες ιδέες για ερωτικά παιχνίδια.

Ειδικότερα για το θέμα που με ρωτάς σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο "Δωσ' του ένα χεράκι στην ηδονή", το οποίο εξηγεί με εξαντλητικές λεπτομέρειες το πώς να ικανοποιήσεις χειρωνακτικά το αγόρι σου, από το πώς να πιάσεις το πέος του, μέχρι το πώς να εξασκηθείς και με τι ταχύτητα να κινείς το χέρι σου.

Καλή ανάγνωση λοιπόν και κάθε επιτυχία στο... εγχείρημα σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ