Οργασμός

25.08.2012
Oταν κάνουμε σεξ με το αγόρι μ και ειμαι εγώ από πάνω δεν αισθάνομαι σχεδόν τίποτα σε σχέση με άλλες στάσεις.

Θεία Λουκία το πρόβλημα μου είναι οτι οταν κάνουμε σεξ με το αγόρι μ και ειμαι εγώ από πάνω δεν αισθάνομαι σχεδόν τίποτα σε σχέση με άλλες στάσεις. Στην αρχή εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά το αγόρι μου άρχισε να μου λέει ότι κάτι κανω λάθος και άλλες κοπέλες που ξέρει τρελαίνονται σε αυτήν τ στάση και αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνω λάθος. Για αυτό αν γίνεται θα ήθελα να μου πεις πως ακριβώς πρέπει να κινούμαι εκείνη τη στιγμή μπας και βρω τι φταίει. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω αν για να έρθει κάποια κοπέλα σε οργασμο πρεπει να κάνει σεξ πολύ συχνά και πολύ καιρο δλδ πάνω από χρονο ή δεν παιζει ρολο; Σε ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίτσα μου, το πρώτο λάθος δεν είναι δικό σου, αλλά του αγοριού σου που σε συγκρίνει με άλλες κοπέλες, κάτι που αρκεί για να σε μπλοκάρει εντελώς και είναι και αγένεια επιπλέον. Πες του λοιπόν να σταματήσει τις συγκρίσεις με τις άλλες, γιατί δεν βοηθάνε κι όποτε θέλει να κάνεις κάτι διαφορετικά, να γίνεται πιο συγκεκριμένος. Έπειτα, κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις στο κρεβάτι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δεν σ' αρέσει κάποια στάση ή προτιμάς κάποια άλλη.

Δεδομένου μάλιστα ότι δεν διαθέτεις ακόμα ιδιαίτερη εμπειρία απ' ότι φαίνεται, είναι λογικό να δυσκολεύεσαι να βρεις τον ρυθμό σου και να απολαύσεις το να βρίσκεσαι από πάνω, αφού έτσι είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία σου και να αφεθείς. Ως προς αυτό λοιπόν, ίσως σε βοηθήσει αφού γονατίσεις από πάνω του είναι μέσα σου, να στηριχτείς στα χέρια σου σκύβοντας μπροστά περίπου στα τέσσερα, ή να πιαστείς από το κεφαλάρι του κρεβατιού και μετά ν' αρχίσεις να κινείσαι με τον ρυθμό που σε φτιάχνει εσένα χωρίς να σ' απασχολεί τι σκέφτεται εκείνος.

Τώρα, ως προς το δεύτερο ερώτημα σου, ναι, σίγουρα χρειάζεται ένας σημαντικός βαθμός ερωτικής εμπειρίας για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει το πόσο καλός είναι ο σύντροφος από πλευράς τεχνικής.