Μου ζήτησε να προχωρήσουμε

27.08.2012
Μού ζήτησε να προχωρήσουμε. Θέλω πολύ να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν το εννοεί.

Γειά σου θεία Λουκία σου στελνω πρώτη φορά. Είμαι 12 χρονών και η φίλη της αδερφης μου (16 χρονών) μού ζήτησε να προχωρήσουμε γιατί θα μου αρέσει. Θέλω πολύ να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν το εννοεί. Παρακαλώ πολύ απάντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, καταλαβαίνω ότι αντιμετωπίζεις έναν μεγάλο πειρασμό. Όμως το θέμα δεν είναι τι εννοεί το κορίτσι αλλά το κατά πόσο εσύ είσαι συναισθηματικά έτοιμος να κάνεις ένα τόσο μεγάλο άλμα στον σεξουαλικό τομέα και να επωμιστείς τις πρακτικές ευθύνες που συνοδεύουν την ερωτική πράξη, ιδιαίτερα όσον αφορά στην προστασία σου από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά και τη δική της από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Αυτό σημαίνει αφενός ότι θα πρέπει να είσαι απόλυτα εξοικειωμένος με τη χρήση του προφυλακτικού, ώστε να μην αντιμετωπίσεις τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις την κρίσιμη ώρα και αφετέρου να γνωρίσεις ότι το σεξ, πέρα από τη σωματική ικανοποίηση που προσφέρει, προκαλεί και μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με την οποία μπορεί να δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα λόγω του νεαρού της ηλικίας σου.

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες σου ζήτησε να προχωρήσετε, αλλά ανεξάρτητα από το τι λέει εκείνη, καλύτερα να περιμένεις περισσότερες πρακτικές ενδείξεις από την πλευρά της και σε περίπτωση που σου δείξει ότι πράγματι το θέλει και συνεχίζεις να το θέλεις κι εσύ, να προχωρήσεις μόνο μέχρι εκεί που νιώθεις απόλυτα άνετα με ό,τι συμβαίνει κι ούτε βήμα παραπέρα, γιατί είναι κρίμα να σου βγει ξινή η πρώτη σου εμπειρία.

Τέλος, εφόσον ρωτάς τη γνώμη μου, θα σου πω ότι βιάζεσαι αρκετά κι αν ήσουν γιος μου θα σου πρότεινα να περιμένεις δυο-τρία χρόνια ακόμα μέχρι να ολοκληρώσεις, ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος ψυχικά και να μπορείς να απολαύσεις αυτή τη μοναδική στιγμή ακόμη περισσότερο. Αγάλι-αγάλι το φιλί να 'χει και νοστιμάδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ