Προτιμά το πορνό από μένα - Ηelp help

03.09.2012
Ηταν παρα πολύ βαναυσο να πεφτουμε στο κρεβατι να εχουμε να το κανουμε τρειςεβδομαδες, να εχει ανορθωση και να πηγαινει στην τουαλετα για να "ευχαριστηθει".

Γεια σας λεγομαι Μαρια και θα ηθελα τη γνωμη σας ! Ημουν ενα χρονο (λεω ημουν γιατι χωρισαμε πριν μια ενδομαδα δεν αντεξα αλλο) με εναν αντρα 34 χρονων (εγω ειμαι 26) που τα τελευταια 6 χρονια ημουν η μεγαλυτερη του σχεση. Ειχαμε προβλημα στο ερωτικο. Τους πρωτους 2 μηνες ολα πηγαιναν φυσιολογικα οσον αφορα τη συχνοτητα. Μετα μεχρι και που χωρισαμε ερχομασταν σε ερωτικη επαφη μια φορα τομηνα και αν! Ναι παρακολουθησα κινητο και υπολογιστη και ανακαλυψα οτι εβλεπε 4-5 φορες την εβδομαδα ταινιες πορνο (στις ταινιες που παρακολουθει ειδα οτι οτι καναμε μαζι στο κρεβατι αυτα εβλεπε)! Δν του ειπα τιποτα αλλα οταν τον ρωτησα τι συμβαινει, γιατι δεν το κανουμε, ενω εχει συμπεριφορα ερωτευμενου ανθρωπου, μου ειπε "δν φταις εσυ, απλως δν νιωθω ερωτικα οχι μονο για σενα αλλα για οποιαδηποτε γυναικα" και οτι "δεν ξερω γιατι αλλα προτιμαω να αυτοικανοποιουμαι κι οτι "ναι εχω σκεφτει οτι μπορει να εχω κολλησει με την αυτοικανοποιηση και τις ταινιες αλλα μπορει απλως καποιοι ανθρωποι να μας ελκουν και αλλοι οχι" (ναι μου το ειπε, ετσι καταλαβα οτι μπορει να εριχνε το προβλημα του στη σχεση μας) να επισημανω εδω οτι ειχε θεμα με τη δεσμευση γενικα και καποιες φορες ενοιωθα οτι μου βαζει τοιχο κ οτι σαν να σταματαγε τον εαυτο του απο το να δεθει πιο πολυ μαζι μου. και Του ειπα να το κοιταξουμε και να παμε σε εναν ανδρολογο-σεξολογο. ΠΗΓΑΜΕ του συστησε μια θεραπεια με σεξολογο αλλα δεν πηγε! Το θεμα ειναι οτι με ενδιαφερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (εχουμε φοβερη επικοινωνια γελαμε πολυ μαζι και η συνουσια οποτε συνεβαινε για μενα τουλαχιστον ηταν τελειο!). Αυτος ο ανθρωπος ειναι ανοιχτος στο να δει εναν ψυχολογο γιατι θελει να συζητησει και αλλα θεματα εκτος απο αυτο. Ωστοσο ναι δεν αντεξα και του ειπα να μεινουμε χωρια να σκεφτει τι του συμβαινει και να ηρεμησω και εγω λιγο γιατι ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βαναυσο να πεφτουμε στο κρεβατι να εχουμε να το κανουμε τρεις εβδομαδες, να εχει ανορθωση και να πηγαινει στην τουαλετα για να "ευχαριστηθει". Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι ποσες ελπιδες υπαρχουν να γινει η ερωτικη μας ζωη φυσιολογικη (ξερω οτι αυτο που ρωταω ουσιαστικη απαντηση δεν εχει γιατι ο καθε ανθρωος ειναι διαφορετικος ) ΑΛΛΑ βαση της εμπειριας σας τι γνωμη εχετε; Και ποια θα πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μου πως θα τον βοηθησω; Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν σώζεται αν δεν θέλει να σωθεί. Όπως πολύ σωστά έχεις καταλάβει αυτός ο άντρας είναι εθισμένος στην πορνογραφία κι αυτό έχει άμεση σχέση με την εξίσου εύστοχη παρατήρηση σου ότι δυσκολεύεται να δεθεί. Επίσης, όπως σας είπε κι ο γιατρός, το πρόβλημα του πρώην σου μπορεί να λυθεί με την κατάλληλη θεραπεία σε σεξολόγο που επί της ουσίας είναι ένας ψυχολόγος ειδικευμένος στα ερωτικά θέματα.

Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση που εκείνος απευθυνθεί στον σεξολόγο και είναι ανοιχτός στο να απεξαρτηθεί από την πορνογραφία, θα περάσει αρκετός καιρός -μιλάμε για αρκετούς μήνες μπορεί και χρόνο δηλαδή- μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Δεδομένου λοιπόν ότι σε ενδιαφέρει η περίπτωση του γενικότερα, αλλά και ότι το όποιον κοινό σας μέλλον -αν τελικά υπάρξει- είναι πολύ νεφελώδες, θα σου πρότεινα να διατηρήσεις μια φιλική σχέση μαζί του για να τον έχεις από κοντά σε περίπτωση που ανακάμψει, αλλά ταυτόχρονα να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά για άλλους υποψήφιους οι οποίοι μπορεί να βρεθούν στο διάβα σου και να μην έχουν τόσο αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Βλέπεις ο καιρός περνάει και είναι κρίμα να τον αφιερώνεις σε ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες να σε απογοητεύσουν.