Σεξουαλικο προβλημα εκσπερματισης

01.09.2012
Το προβλημα ειναι οτι ο συντροφος μου τελειωνει πολυ γρηγορα και τα προκαταρκτικα ειναι σχεδον ανυπαρκτα 9 στις 10 φορες.

Γεια σου θεια Λουκια! Με τον συντροφο μου ειμαστε μαζι σχεδον 5 μηνες. Εχουμε μια διαφορα ηλικιας περιπου 15 χρονια, αλλα ποτε δεν μας δημιουργησε ουσιαστικο προβλημα καθως και οι 2 ειχαμε προηγουμενες ερωτικες εμειριες με ατομα μικροτερα ή μεγαλυτερα αντιστοιχα. Το προβλημα ειναι οτι ο συντροφος μου τελειωνει πολυ γρηγορα και τα προκαταρκτικα ειναι σχεδον ανυπαρκτα 9 στις 10 φορες. Στην αρχη θεωρησα οτι το προβλημα βρισκοταν στο μεγεθος του πεους του που ειναι περιπου 12 εκατοστα. Μετα ενημερωθηκα σχετικα και καταλαβα οτι το μεγεθος τελικα δεν ειναι το προβλημα. Τωρα συνειδητοποιω οτι μαλλον πασχει απο προωρη εκσπερματιση και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω. Ειμαι πολυ απελευθερωμενη και θελω να συζηταω με τον συντροφο μου οποιουδηποτε ειδους προβληματα αλλα φοβαμαι στην συγκεκριμενη περιπτωση την αντιδραση του. Τι μπορω να κανω; Μπορουμε να το αντιμετωπισουμε χωρις να παμε σε γιατρο; Ευχαριστω προκαταβολικα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ριτάκι μου, προφανώς έχεις δίκιο ότι ο σύντροφος σου πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση. Επίσης προφανώς είναι βιαστικό άτομο, εξ ου και παρακάμπτει τα προκαταρκτικά και μπαίνει κατευθείαν στο ψητό.

Για να μην μακρηγορούμε λοιπόν και να μάθεις ακριβώς πώς να του θίξεις το πρόβλημα και τι μπορείς να κάνεις γενικότερα, σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο που έχουμε δημοσιεύσει στο WomenOnly, με τίτλο "Πρόωρη εκσπερμάτωση & πώς να βοηθήσεις" το οποίο θα σου λύσει αναλυτικά όλες τις απορίες.

Καλή ανάγνωση!