Κοκκίνισα απο ντροπή

11.09.2012
Μόλις έβγαλε το δάχτυλό του από τον κόλπο μου εκτοξεύτηκε μια ποσότητα -αρκετά μεγάλη- διάφανων άοσμων υγρών. Εγινα κατακόκκινη αμέσως.

Χθες μου έβαλε το αγόρι μου πρώτη φορά δάχτυλο. Κάποια στιγμή ένιωσα να θέλω τουαλέτα αλλά δεν έδωσα σημασία πρώτον γιατί είχα πάει λίγο πριν και δεύτερον γιατί νόμιζα ότι οφείλεται σ' αυτό που μου κάνει. Ομως μόλις έβγαλε το δάχτυλό του από τον κόλπο μου εκτοξεύτηκε μια ποσότητα -αρκετά μεγάλη- διάφανων άοσμων υγρών. Εγινα κατακόκκινη αμέσως. Μετά αισθανόμουν εντελώς εξουθενωμένη. Σηκώθηκα και έφυγα αμέσως και δεν απαντώ στα τηλέφωνα. Ντρέπομαι απίστευτα! Τον κατούρησα; Απάντησε μου γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση να μη σηκώνω τα τηλέφωνα!...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, όπως περιγράφεις τα πράγματα, το πιθανότερο είναι ότι είχες την τύχη να βιώσεις το φαινόμενο της γυναικείας εκσπερμάτωσης, το οποίο εκδηλώνεται με αυτόν τον θεαματικό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι λοιπόν.

Αλλά ακόμη κι αν τα υγρά αυτά ήταν ούρα και πάλι δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί τέτοια ατυχηματάκια συμβαίνουν και εξαιτίας της πίεσης στην περιοχή, μπορεί να ξεφύγουν καμιά φορά μερικές σταγονίτσες. Όμως, καθώς είχες πάει προηγουμένως στην τουαλέτα, θεωρώ μάλλον απίθανο να είχες τόση άφθονη παραγωγή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Οπότε όλα είναι καλά. Σήκωσε το τηλέφωνο και απλά ευχαρίστησε τον καλό σου για την εμπειρία που σου πρόσφερε, έστω και άθελα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ