Μεγεθος πεους

14.09.2012
Aπο την πρωτη στιγμη αντιμετωπισα προβλημα στην σεξουαλικη μας ζωη, καθως το μεγεθος τουπεους του σε στυση ειναι γυρω στα 9 εκατοστα.

Με τον φιλο μου ειμαστε μαζι 4 μηνες και απο την πρωτη στιγμη αντιμετωπισα προβλημα στην σεξουαλικη μας ζωη, καθως το μεγεθος τουπεους του σε στυση ειναι γυρω στα 9 εκατοστα. Ειμαι σε αδιεξοδο γιατι ειμαι πραγματικα ερωτευμενη μαζι του και περναμε πολυ ομορφα, ομως αυτο το γεγονος αποτελει εμποδιο στην σχεση μας. Μηπως να του προτεινα την μεθοδο της επιμηκυνσης; Εσεις τι λετε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λέω ότι κολυμπάς σε επικίνδυνα νερά. Σίγουρα το καλός σου ανήκει στις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις με εξαιρετικά μικρό πέος, καθώς οριακά θεωρείται φυσιολογικό το μέγεθος του. Εξίσου σίγουρα, ο ίδιος το γνωρίζει αυτό και αγωνιά για το κατά πόσο μπορεί να σε ικανοποιήσει σε… βάθος.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το να του κάνεις μια σχετική κουβέντα δεν θα ωφελήσει τη σεξουαλική σας ζωή, αφού το μόνο που θα καταφέρεις έτσι είναι να ενισχύσεις την ανασφάλεια του και να τον κομπλάρεις.

Αν βέβαια σου κάνει εκείνος κουβέντα για το κατά πόσο βρίσκεις ικανοποιητικό το μέγεθος του (κάτι για το οποίο αμφιβάλλω σοβαρά), θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να ξέρεις ότι οι επεμβάσεις επιμήκυνσης απογοητεύουν το 65% των αντρών, αφού όλο κι όλο προσθέτουν το πολύ 1,3 εκατοστό σε μήκος, το οποίο βέβαια δεν κάνει και τόσο μεγάλη διαφορά για ν' αξίζει την ταλαιπωρία. Εξάλλου, οι επεμβάσεις αυτού του είδους επηρεάζουν αρνητικά και τη γωνία της στύσης, με αποτέλεσμα το πέος να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος του την κρίσιμη στιγμή.

Συνεπώς θα σου πρότεινα να μην κάνεις καμιά κουβέντα για το όλο ζήτημα. Αντ' αυτού νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να αναλάβεις και να ενθαρρύνεις πρωτοβουλίες που θα εμπλουτίσουν τη σεξουαλική σας δραστηριότητα και θα ενισχύσουν την ικανοποίηση και των δυο σας. Είτε μιλάμε για τις κατάλληλες στάσεις (π.χ. στα τέσσερα), είτε για καλλιέργεια της τέχνης του στοματικού, είτε για χρήση βοηθημάτων, το κάθε τι που ταιριάζει στο γούστο σας μπορεί να κάνει θαύματα και να σε κάνει να ξεχάσεις τη μικρή αδυναμία του αγαπημένου σου.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε στη στήλη του Sex στο WomenOnly θα σου δώσουν πλήθος ιδεών σ' αυτή την κατεύθυνση. Όμως πάνω απ' όλα να θυμάσαι ότι το πιο ισχυρό όργανο ηδονής είναι το μυαλό μας κι ότι το διεισδυτικό σεξ είναι μόνο μια έκφραση της σεξουαλικότητας μας. Άλλωστε, συν τω χρόνω ο γυναικείος κόλπος προσαρμόζεται απολύτως και τελικά ανταποκρίνεται θετικά σε όλα τα μεγέθη, τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ