Αλλαγη ρολων

22.09.2012
Μου αρεσει να φοραω γυναικεια στρινκ και να αλλαζω ρολους πως να το πω στην κοπελα μου;

Καλησπερα! Μου αρεσει να φοραω γυναικεια στρινκ και να αλλαζω ρολους πως να το πω στην κοπελα μου; Μου αρεσουν οι γυναικες αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο; Και πως θα το παρει;

Χάρη μου, η σεξουαλική προτίμηση που περιγράφεις είναι ένα είδος σεξουαλικής παραφιλίας (κοινώς βίτσιου) που ονομάζεται παρενδυσιακός φετιχισμός. Όπως καταλαβαίνεις, δεν τον συναντάς στον καθένα, αλλά δεν τον λες και πρόβλημα. Πρόβλημα μπορεί να γίνει μόνο αν εσύ αρχίσεις να νιώθεις άσχημα γι' αυτό. Αλλά γιατί να βάλεις τον εαυτό σου σ' αυτή τη θέση; Εφόσον δεν βλάπτεις κάποιον, στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Ή, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία που ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση: "Αν αρέσει του φορέση, ολουνού του κόσμου αρέσει".
Τώρα, για το πώς θα το πεις στην κοπέλα σου, θα έλεγα να μην της το πεις αρχικά, αλλά να της το δείξεις κι ανάλογα το αν και πόσο πολύ θα φρικάρει, να το πας ή όχι παρακάτω. Αυτό που μπορείς να κάνεις δηλαδή, είναι κάποια φορά που θα είσαστε σε ερωτική φάση να φορέσεις (δήθεν για πλάκα) το σλιπάκι της και να τη ρωτήσεις αν σου πάει. Αν εκείνη βγει τρέχοντας και αλαλάζοντας από το δωμάτιο δηλώνοντας ότι δεν θέλει να σε ξέρει, θα καταλάβεις ότι δεν είναι καλή ιδέα να της αποκαλύψεις την ιδιαιτερότητα σου. Αν πάλι απλά βάλει τα γέλια και σε καλέσει κοντά της για να συνεχίσετε τις περιπτύξεις σας, τότε σημαίνει ότι το πεδίο είναι ανοιχτό για περισσότερους πειραματισμούς.
Καλή τύχη και να θυμάσαι ότι ακόμα κι αν η συγκεκριμένη κοπέλα δεν το πάρει πολύ ζεστά, σίγουρα εκεί έξω κάπου υπάρχει και για σένα το άλλο σου μισό.