Αυνανισμος

20.09.2012
Ολα τα αγορια των φιλων της τους εχουν βαλει δακτυλο και εμαθα πως ειναι δυσαρεστημενη που εγω δεν εκανα τ πτ.

Θεια Λουκια, το κοριτσι μου συζηταγε με κατι φιλες της για το δακτυλο. Δυστυχως ολα τα αγορια των φιλων της τους εχουν βαλει δακτυλο και εμαθα πως ειναι δυσαρεστημενη που εγω δεν εκανα τ πτ.Θελω πολυ να της βαλω αλλα δεν εχω ιδεα! Βοηθησε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νικόλα μου, δεν χρειάζεται και καμιά τρομερή τεχνική, απλά γλίστρησε το χέρι σου στη μικρή της περιοχή και άρχισε να χαϊδεύεις απαλά, αλλά ρυθμικά και με μια σταθερή πίεση με τον δείκτη σου το σημείο που θα νιώσεις ότι το δέρμα είναι πιο μαλακό (στο κέντρο) και λίγο πιο υπερυψωμένο, χωρίς καθόλου τρίχες. Αυτή είναι η κλειτορίδα της και είναι πολύ σημαντικό όργανο για την ερωτική της διέγερση.

Αν της αρέσει αυτό που κάνεις, θα παρατηρήσεις ότι η αναπνοή της γίνεται λίγο πιο γρήγορη κι ότι τα πόδια της χαλαρώνουν. Αυτό θα σου δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, δηλαδή να γλιστρήσεις το χέρι σου λίγο πιο κάτω στην ίδια ευθεία με την κλειτορίδα της και να δοκιμάσεις τα... νερά με το μεσαίο σου δάχτυλο, για να δεις πόσο έτοιμη είναι για να δεχτεί μέσα της το δάχτυλο σου. Αν νιώσεις την περιοχή υγρή και γλιστερή, σημαίνει ότι μπορείς να περάσεις στο τρίτο βήμα και να εισάγεις σιγά-σιγά το δάχτυλο σου (πάντα για το μεσαίο μιλάμε) στον κόλπο της. Αν πάλι τη νιώσεις κάπως στεγνή, τότε σημαίνει ότι πρέπει να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο στάδιο και να συνεχίσεις το παιχνίδι με την κλειτορίδα, ίσως με λίγο διαφορετικό ρυθμό. Σ' αυτό το σημείο θα βοηθούσε να υγράνεις με λίγο σάλιο το δάχτυλο σου, κάτι που θα επισπεύσει τη διέγερση της.

Για να βρεις την είσοδο του κόλπου αρκεί να λυγίσεις το δάχτυλο σου προς το σώμα της με κατεύθυνση προς τα επάνω, εκεί που θα νιώσεις ότι τελειώνει το κόκκαλο (το ηβικό οστό) και η περιοχή έχει μια πολύ μαλακή αίσθηση. Τότε, θα βάλεις σιγά-σιγά το δάχτυλο σου προς τα μέσα και θ' αρχίσεις να το κινείς, λίγο-λίγο μέσα-έξω. Στην αρχή μπορεί να συναντήσεις μια μικρή αντίσταση, γι' αυτό δεν πρέπει να βάλεις μέσα περισσότερο από το μισό σου δάχτυλο, μέχρι να αισθανθείς ότι μπορείς να προχωρήσεις λίγο περισσότερο, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ελέγχεις τις αντιδράσεις της για να καταλάβεις αν το απολαμβάνει.

Εννοείται ότι τα χέρια σου πρέπει να είναι απολύτως καθαρά πριν την αγγίξεις, γιατί να ξέρεις ότι τα κορίτσια είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί να μολυνθούν πολύ εύκολα, κάτι που εκτός του ότι είναι ανθυγιεινό, καταστρέφει την απόλαυση τους.

Τέλος πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν έχεις από πριν μια εικόνα του πως είναι όλο το σύστημα της από μέσα. Πιο συγκεκριμένα σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της γυναικείας ανατομίας", το οποίο περιγράφει σε κάθε λεπτομέρεια με λόγια και εικόνες, τη μικρή περιοχή των κοριτσιών, ώστε να έχεις ένα ακριβή χάρτη για το πού κινείσαι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ