*ΣΟΣ* - ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

09.10.2012
Μου εχει πει η μανα μου οτι αν κανεις ΣΕΞ ανοιγεις απο τα ποδια...

Μου εχει πει η μανα μου οτι αν κανεις ΣΕΞ ανοιγεις απο τα ποδια, δηλαδη ανοιγει η περιφερια και τα ποδια εχουν αποσταση το ενα απο το αλλο... Θελω να μου πειτε αν ξερετε και αν ισχυει αυτο. Γιατι λατρευω το σεξ αλλα αυτο δεν θελω να μου συμβει για κανενα λογο!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αχ βρε Άντζυ μου... Μου φαίνεται ότι η μαμά σου έχει πολλή φαντασία κι εσύ καμιά λογική... Προφανώς και δεν ανοίγει η περιφέρεια σου, ούτε μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα στα πόδια σου εξαιτίας του σεξ. Το σχήμα του σώματος σου καθορίζεται μόνο από τα γονίδια σου και τον τρόπο ζωής σου (δηλαδή τη διατροφή και την άθληση που ακολουθείς) και δεν έχει καμιά σχέση με το αν κάνεις σεξ ή όχι.

Τώρα, αν κάποιες κοπέλες αρχίζουν να κάνουν σεξ σε σχετικά μικρή ηλικία, την ίδια εποχή που το σώμα παίρνει τελικό του σχήμα και μπορεί να αποκτούν πιο φαρδιά περιφέρεια, πρόκειται για καθαρή σύμπτωση και το ίδιο θα γινόταν αν έκαναν σεξ πολύ αργότερα, ή και καθόλου.

Σταμάτα να προβληματίζεσαι λοιπόν για το συγκεκριμένο και συνέχισε να απολαμβάνεις το σεξ. Φρόντισε μόνο να παίρνεις τις σωστές προφυλάξεις για να προστατευτείς από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι της ασύδοτης σεξουαλικής ζωής και όχι η έκταση της λεκάνης σου.