ΒΟΗΘΕΙΑ

16.11.2012
Mετα απο τρεις μερες μου ειπε οτι μαζι μου ειναι σα να ''πηγαινεις με γρια '' γιατι εχω λεει κατεβασμενα χειλη , ξερεις που...

Θεια Λουκια γεια ! Ειμαι 16 χρονων κ εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα! Δεν εχω ολοκληρωμενες σχεσεις αλλα προσφατα εκανα τα προκαταρκτικα με το αγορι μου που ειμαστε μαζι 5 μηνες! Εντελως τυχαια μετα απο τρεις μερες μου ειπε οτι μαζι μου ειναι σα να ''πηγαινεις με γρια '' γιατι εχω λεει κατεβασμενα χειλη , ξερεις που, κ αυτο λεει συμβαινει μονο στις μεγαλες γυναικες! Δηλαδη δεν ειμαι
φυσιολογικη; Ρωτησα την αδερφη μου αλλα εκεινης δεν προεξεχουν! Τη μαμα μου ντρεπομαι να τη ρωτησω, γιατι θα μου πει οτι δεν ειναι η ωρα μου ακομα να μαθω! Μπορεις να μου πεις εσυ σε παρακαλω τι συμβαινει με μενα; Και επισης να χωρισω; Νιωθω τρομερα ντροπιασμενη!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αννούλα μου, κακώς νιώθεις ντροπιασμένη! Αντίθετα το αγόρι σου πρέπει να ντρέπεται που ξεφουρνίζει τέτοιες βλακείες χωρίς να ξέρει τι του γίνεται. Βγάλε εντελώς από το μυαλό σου την ιδέα ότι δεν είσαι φυσιολογική κι αν θες τη γνώμη μου, χώρισε τον γιατί τα σχόλια του δείχνουν απόλυτη έλλειψη ευαισθησίας και ευγένειας, κάτι που δεν είναι καθόλου καλός οιωνός για το μέλλον σου μαζί του.
Για να καταλάβεις, η εμφάνιση της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με τα γονίδια. Όπως κάποιοι άνθρωποι έχουν πιο μεγάλα μάτια, ή πιο μεγάλη μύτη ή στόμα από άλλους, έτσι κάποιες γυναίκες έχουν μεγαλύτερα χείλη στο αιδοίο τους σε σύγκριση με κάποιες άλλες που είναι λιγότερο προικισμένες. Πρόκειται δηλαδή για μια απλή ανατομική διαφορά και τίποτα περισσότερο. Τώρα, το αν αυτό αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιον, είναι καθαρά θέμα γούστου, όπως σε κάποιους αρέσει το μεγάλο και σε κάποιους άλλους το μικρό στήθος.
Λυπάμαι πολύ που στην πρώτη σου σεξουαλική εμπειρία είχες μια τόσο αρνητική υποδοχή, αλλά μην το παίρνεις κατάκαρδα. Το σχόλιο του αγοριού σου ήταν μια άνοστη χοντράδα που αποκαλύπτει την ανωριμότητα και την (κακή) ποιότητα του χαρακτήρα του. Φρόντισε να γλιτώσεις λοιπόν από την παρουσία του και αγάπησε το σώμα σου όπως ακριβώς είναι.