Σχέση - πότε να το κάνουμε;

20.11.2012
Εχω σχεση με ενα παιδι εδω κι εναμιση μηνα. Ειμαστε πολυ καλα μαζι. Αλλα σχετικα με το σεξ; Ειναι νωρις η οχι;

Γεια σου θεια. Λοιπον. Εχω σχεση με ενα παιδι εδω κι εναμιση μηνα. Ειμαστε πολυ καλα μαζι. Οκ, δεν ειμαστε και στον τρελο ερωτα, γιατι ειμαστε στην αρχη και 9ελουμε να το παρουμε σιγα σιγα στο συνασ9ηματηκο επιπεδο. Αλλα σχετικα με το σεξ; Ειναι νωρις η οχι; Δηλαδη, το εχουμε συζητησει... Του ειπα οτι ειναι πολυ νωρις και δεν με πιεσε... Απλα πεταμε σποντες που και που και τον βασανιζω συνεχεια φιλωντας τον στο αυτι, καταλαβαινεις εσυ. Να σημειωσω οτι εγω ειμαι 17 και αυτος 19, και οι δυο ειχαμε προηγουμενες σεξουαλικες επαφες με αλλα ατομα. Λοιπον... Ποτε 9εωρειται σωστη στιγμη; Αμα δεχτω τν πρωτη φορα που παω σπιτι του, τι γνωμη 9α εχει; 9α με 9εωρει ευκολη; Τον 9ελω ερωτικα... και ξερω οτι με 9ελει κι αυτος, ομως δεν 9α με υποχρεωσει ποτε. Οταν με ειχε καλεσει να κοιμη9ω σπιτι του, του ειπα οτι ειναι λιγο νωρις, και μου ειπε οτι και καλα σκεφτομαι μονο βλακειες, και αυτος η9ελε απλα να δουμε ταινια. Μπορει να σου φαινεται βλακεια, ομως εχω περασει αρκετα λογω
πρωην και μετανοιωσα που ειχα προχωρησει μαζι του και τωρα ανησυχω παρα πολυ μην την πατησω παλι. Απαντησε μου αν δεν σου κανει κοπο. Ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ποτέ για την εξέλιξη μια σχέσης, ακόμη κι αν όλα φαίνονται τέλεια, πόσο μάλλον όταν βρίσκεστε σε μια ηλικία όπου η αντίληψη του εαυτού σας και η οπτική σας για τον κόσμο εξελίσσονται διαρκώς και πολλά μπορεί ν' αλλάξουν μέσα σε λίγους μήνες. Άρα, το μόνο που σου μένει είναι να φροντίζεις το τώρα.
Και τώρα, αφού έχετε περάσει ολόκληρο ενάμιση μήνα ως ζευγάρι, με τίποτα δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει "εύκολη". Εφόσον λοιπόν, είσαστε καλά μαζί, η σχέση σας έχει προοπτική και ταυτόχρονα τον θέλεις και σε θέλει, τίποτα δεν σας κρατάει από το να προχωρήσετε στο παρασύνθημα. Είπαμε ότι γενικώς είναι καλό να κρατιέσαι και να μην το κάνεις από το πρώτο ραντεβού, αλλά όχι και να σκάσεις κιόλας!