Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε

21.11.2012
Εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε με το αγόρι μου όμως κάθε φορά πονάω πάρα πολύ και σταματάμε.

Θεία μου, εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε με το αγόρι μου όμως κάθε φορά πονάω πάρα πολύ και σταματάμε. Έχουμε δοκιμάσει και με λιπαντικό όμως τίποτα. Τρεις φορές έχουμε νιώσει σαν να σκίζεται δέρμα και τη μια έβγαλα και μια σταγόνα αίμα όμως δεν μπορεί να μπει πιο μέσα και εγώ πονάω υπερβολικά πολύ. Τι μπορεί να συμβαίνει θεία μου; Σε παρακαλώ μην αγνοήσεις το μήνυμα μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαιρούλα μου, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα που χρειάζεται λύση με ιατρική παρέμβαση.
Γενικότερα όμως, τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά σπάνιες, καθώς στην πλειονότητα ανάλογων καταστάσεων η δυσκολία οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια που κάνουν τις κοπέλες να σφίγγονται με αποτέλεσμα να πονάνε.
Συμβουλέψου λοιπόν έναν γυναικολόγο και εφόσον όλα είναι φυσιολογικά, τότε θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να καταπολεμήσεις τους φόβους και τις αναστολές σου για την σεξουαλική πράξη, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις αρκετά για να προχωρήσετε στη διείσδυση.