Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος τελικά;

05.12.2012
Προσφατα γνωρισα ενα παιδι που την πρωτη φορα που βγηκαμε σεβαστηκε το γεγονος οτι δεν ηθελα να κανουμε τιποτα παραπανω. Την επομενη φορα ομως ψιλοτσακωθηκαμε...

Ειμαι 18 χρονων και δεν εχω ολοκληρωσει ακομη, τα προκαταρκτικα τα εχω κανει. Καθε φορα που μου τυχαινει κατι αποφευγω το σεξ επειδη ντρεπομαι που ειμαι παρθενα ενω θελω πολυ να το κανω. Προσφατα γνωρισα ενα παιδι που την πρωτη φορα που βγηκαμε σεβαστηκε το γεγονος οτι δεν ηθελα να κανουμε τιποτα παραπανω και καναμε αγκαλιες, φιλια, κοιταζομασταν συνεχεια. Την επομενη φορα ομως ψιλοτσακωθηκαμε που εγω παλι δεν ηθελα και οταν τον πλησιασα μετα απο λιγη ωρα μου ειπε οτι δεν γινεται με το ζορι, αφου κατσαμε για μιση ωρα κοιταζοντας εξω ή ο ενας τον αλλο μετα φυγαμε... Να περιμενω τον καταλληλο ή δεν υπαρχει λογος αφου νιωθω ετοιμη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νεφέλη μου, νομίζω ότι είναι υπερβολικό από κάποιον να απαιτεί να κάνεις σεξ μαζί του από το δεύτερο ραντεβού, τη στιγμή μάλιστα που θα είναι και ο πρώτος σου. Αυτή η στάση δείχνει αδιαφορία για τα συναισθήματα σου και είναι σημάδι ότι ο τύπος σε θέλει κυρίως για σεξ και δεν έχει πολύ σοβαρές προθέσεις απέναντι σου.
Αν λοιπόν εσύ θέλεις κάτι περισσότερο θα ήταν καλό να του το ξεκαθαρίσεις κι εφόσον εκείνος συμφωνήσει να συνεχίσετε να βλεπόσαστε, να περιμένεις δυο-τρεις συναντήσεις σας ακόμη ώστε να είσαι σιγουρευτείς πως σου αρέσει ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα.
Αν βέβαια, το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις σεξ και δεν σ' ενδιαφέρει τι θα γίνει στη συνέχεια μαζί του, τότε δεν υπάρχει λόγος να διστάζεις. Ωστόσο, σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ν' αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά για εκείνον μετά το σεξ, να κολλήσεις δηλαδή μαζί του και να κινδυνεύσεις να πληγωθείς.
Σκέψου καλά λοιπόν το πώς νιώθεις και τι θα ήθελες να συμβεί κι αναλόγως αποφάσισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ