Αυνανισμός στη σχεση

17.12.2012
Κάποιες φορές νοιώθω την ανάγκη όμως να αυνανιστώ βλέποντας μεγάλα στήθη στο διαδίκτυο.

Θεία Λουκία, είμαι με μια κοπέλα κάμποσο καιρό. Μου αρέσει πολύ και περνάω πολύ καλά μαζί της. Αν και έχει πολύ μικρό στήθος, αυτο δεν με ενοχλεί επειδή σαν σύνολο είναι πολύ όμορφη κοπέλα και πάνω από όλα μπορούμε και επικοινωνούμε. Κάποιες φορές νοιώθω την ανάγκη όμως να αυνανιστώ βλέποντας μεγάλα στήθη στο διαδίκτυο. Με την κοπέλα μου κάνουμε αρκετές φορές την εβδομάδα έρωτα και πάντα με ελκύει. Κάνω κάτι κακό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κώστα μου, δεν κάνεις κάτι κακό αφού ανάγκες και γούστα είναι αυτά και κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει αν έχεις ανάγκη από περισσότερη ποικιλία ή συχνότητα στο σεξ. Αλλά να είσαι σιγουρος ότι αν εκείνη μάθει τι κάνεις, σίγουρα θα πληγωθεί, όπως θα πληγωνόσουν κι εσύ αν μάθαινες ότι η κοπέλα σου αυνανίζεται στα κενά της μόνο με τσόντες όπου πρωταγωνιστούν άντρες με πέη μεγαλύτερα από το δικό σου.

Γι' αυτό κι επειδή μπορεί να γίνει καμιά στραβή και να ανακαλύψει τι συμβαίνει, αν πραγματικά θέλεις να συνεχίσεις να περνάς καλά μαζί της, κάνε κλικ και σε μερικά βίντεο με στήθη σαν τα δικά της, έτσι για ξεκάρφωμα τουλάχιστον. Βλέπεις, τα κορίτσια λειτουργούν πολύ με τη διαίσθηση και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή η καλή σου να ψάξει το κομπιούτερ σου και να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων κι εσύ μαζί της, φυσικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ