Που θα πάει αυτή η βαλίτσα;

18.12.2012
Μοιράζεται καθημερινά φαντασιώσεις του μαζί μου, ενώ πολύ συχνά με αποκαλεί με πολύ χυδαία υποκοριστικά. Νοιώθω ότι έχει χαθεί πολύ από τη μαγεία της σχέσης μας...

Αγαπητή μου θεία, είμαι 19 χρόνων και εδώ και κάποιους μήνες έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί. Είμαστε συνεχώς μέσα στα μέλια και φαίνεται ότι με νοιάζεται πολύ. Δυστυχώς όμως, εδώ και κάποιους μήνες, έχουμε απελευθερωθεί πολύ και οι δύο απο διαφόρα ταμπού και ντροπές όσον αφορά στο σεξ, με αποτέλεσμα να αρχίσω να μην νοιώθω και πολύ καλά πλέον. Μοιράζεται καθημερινά φαντασιώσεις του μαζί μου, ενώ πολύ συχνά με αποκαλεί με πολύ χυδαία υποκοριστικά. Νοιώθω ότι έχει χαθεί πολύ από τη μαγεία της σχέσης μας και ότι με έχει υποβαθμίσει πολύ κάνοντας με να αισθανομαι στο σεξ ότι είμαι η επί χρήμασι ερωμένη του. Νομίζω ότι αυτή η σχέση δεν θα πάει μακριά, αν συνεχίσει να με κάνει να νοιώθω ερωμένη και όχι κοπέλα του. Τι πιστεύεις εσύ θεία μου;Με θεωρείς υπερβολική που σκέφτομαι έτσι; Έχω αποφασίσει να του πω πως αισθάνομαι για να δω και την άποψη του. Τι λές να το κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου και βέβαια πρέπει να μιλήσεις στον καλό σου, όπως πρέπει να κάνεις κάθε φορά που κάτι σε ενοχλεί στη σχέση σας. Διαφορετικά θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα σου δυσαρέσκεια και θυμός με αποτέλεσμα ο δεσμός σας να φθαρεί.

Το θέμα είναι όμως, στο πώς θα πεις αυτό που θέλεις. Γιατί αν αρχίσεις ξαφνικά να τον κατηγορείς ενώ τόσο καιρό ανέχεσαι αυτή τη συμπεριφορά, αφενός θα τον μπρεδέψεις κι αφετέρου θα καταλήξετε να τσακωθείτε, γιατί θα τον βάλεις σε θέση άμυνας.

Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να του ξεκαθαρίσεις πολύ απλά, ότι θα ήθελες μικρότερες δόσεις χυδαιότητας και περισσότερο ρομαντισμό στην καθημερινότητα σας, γιατί έτσι όπως το πάτε μονότονα δεν έχει καθόλου πλάκα πια και έχεις αρχίσει να ξενερώνεις.

Εκείνος προφανώς πάνω στον ενθουσιασμό του, δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένα μέτρο σε όλα κι ότι κάποιες συμπεριφορές καλό είναι να περιορίζονται αποκλειστικά στην κρεβατοκάμαρα, για να έχουν και το γούστο τους. Καιρός είναι να το μάθει λοιπόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ