Ολοκλήρωση σχέσης & διαχείριση

18.01.2013
Πότε θα καταλάβω ότι είναι έτοιμη η κοπέλα μου να ολοκληρώσουμε;

Καλησπέρα θεία Λουκία θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε θα καταλάβω ότι είναι έτοιμη η κοπέλα μου να ολοκληρώσουμε; Είναι 17 χρονών όπως και εγώ και θα είναι και για τους δύο η πρώτη μας φορά. Επίσης είμαστε μαζί 5 μήνες. Θα βοηθούσε αν της μιλούσα σχετικά με αυτό το θέμα και αν ναι πώς να της το
πω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλέ μου, το ερώτημα σου είναι πολύ απλό: αρκεί να πεις στην καλή σου ότι θα ήθελες πολύ να γίνει η πρώτη σου και να την ρωτήσεις αν θα ήθελε κι εκείνη το ίδιο για σένα (να γίνεις ο πρώτος της). Από εκεί και πέρα, η συζήτηση θα πάρει τον δρόμο της και ανάλογα θα πορευτείς.

Αν εκείνη είναι ζεστή σ' αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει να προχωρήσετε σταδιακά, ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και συνεχίζοντας με αμοιβαίο αυνανισμό, στοματικό κ.λπ., ώστε σιγά-σιγά να συνηθίσετε ο ένας το σώμα του άλλου και την εμπειρία της αμοιβαίας ικανοποίησης, πριν φτάσετε στην επαφή με διείσδυση μετά από κάποιες συνευρέσεις σας. Έτσι η όλη εμπειρία θα εξελιχθεί και για τους δυο σας με τον πιο φυσικό, ομαλό και ικανοποιητικό τρόπο.

Όμως, ακόμα κι αν η κοπέλα σου δεν είναι τόσο ζεστή αρχικά (που δεν βλέπω τον λόγο) και πάλι μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε με τα προκαταρκτικά, όπως είπαμε και αφού περάσει κάποιος καιρός να επανέλθεις στο ίδιο θέμα και να τη ρωτήσεις μήπως άλλαξε γνώμη.

Τέλος, αν εκείνη παραμένει αρνητική, να θυμάσαι ότι πολλές φορές τα κορίτσια αφενός μπορεί να φοβούνται τον πόνο, να ντρέπονται ή ακόμη και να νομίζουν ότι θα θεωρηθούν "εύκολες" αν υποκύψουν σχετικά "γρήγορα" στο σεξ και σ' αυτή την περίπτωση χρειάζονται αρκετή υπομονή, κατανόηση, αλλά και πολλές επιβεβαιώσεις για τα συναισθήματα σου προκειμένου να υποχωρήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ