Αλήθεια η Ψέμα

19.01.2013
Μου είχε πει ότι έχει χάσει την παρθενιά της με το λεγόμενο "δάχτυλο". Δυσκολεύομαι πολύ να την πιστέψω γιατί δεν πονουσε

Αγαπητή θεία είμαι αρκετά μπερδεμένος και καχύποπτος θα μπορούσα να πω. Εχθές το έκανα για πρώτη φορά με την κοπέλα μου η οποία όμως μου είχε πει ότι έχει χάσει την παρθενιά της με το λεγόμενο "δάχτυλο". Δυσκολεύομαι πολύ να την πιστέψω γιατί δεν πονουσε αρκετά θα μπορούσα να πω. Αυτή η περίπτωση να μην το έχει κάνει όντως και να μην πονάει παίζει; (όσον αφορά το μέγεθος τού πέους μου είναι σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να ικανοποιηθεί) Περιμένω την απάντηση σου και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθεσες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μανώλη μου, το πόσο πονάει μια κοπέλα την πρώτη φορά του σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάσταση του παρθενικού της υμένα, αλλά και με το πόσο φοβισμένη ή αγχωμένη είναι. Δηλαδή, ο περιβόητος "πόνος της πρώτης φοράς" είναι περισσότερο μύθος παρά πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες κοπέλες πονάνε από ελάχιστα ως μέτρια (το οποίο είναι κάτι σαν τσούξιμο περισσότερο, παρά πόνος), κάποιες άλλες καθόλου και κάποιες (οι μειονότητα) πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το αίμα που μπορεί να βγάλουν ή όχι.
Εν πάση περιπτώσει ως προς την κοπέλα σου, δεν έχεις κανένα λόγο να μην την πιστέψεις. Πράγματι μπορεί να είχε χάσει την παρθενιά της (από καθαρά τεχνική άποψη) με δάχτυλο και πράγματι μπορεί να μην πόνεσε καθόλου την ώρα που κάνατε σεξ κι ας ήταν η πρώτη της φορά.
Αν η ίδια νιώθει άνετα με το σώμα της, ήταν επαρκώς ερεθισμένη και σου έχει αρκετή εμπιστοσύνη, είναι πολύ φυσικό που δεν πόνεσε και θα πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος μ' αυτό, αντί να την υποψιάζεσαι και να την κατηγορείς, αφού λιγότερος πόνος = περισσότερη απόλαυση.