Λογια: τι θελουν οι γυναικες;

21.01.2013
Τι λογια αρεσκονται να ακουν οι γυναικες στο κρεβατι; Θελουν ολες τα ιδια;

Θεια Λουκια πες μου σε παρακαλω, τι λογια αρεσκονται να ακουν οι γυναικες στο κρεβατι; Θελουν ολες τα ιδια; Η δικια μου ειναι πολυ γλυκια, συνεσταλμενη δεν ειναι απο εκεινες που... καταλαβαινεις, οποτε θα ηθελα να μου πεις πως να της μιλαω ωστε και να την απογειωνω περισσοτερο αλλα και να μη μου τα βροντηξει αν πω κατι παραπανω. Εγω μεχρι στιγμης εχω καταλαβει πως αυτες οι κοπελες θελουν να ακουν λογια τυπου... ποσο σε θελω και τετοια. Οχι τι σου κανω μανα μου και ρουφα τον. Σε παρακαλω δωσε μου την γνωμη σου. Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιάννη μου, καλά το έχεις πιάσει το υπονοούμενο... Προφανώς δεν θέλουν όλες τα ίδια κι εξίσου προφανώς, μια συνεσταλμένη κοπέλα δεν θέλει ν' ακούσει προστυχιές, αλλά πιο ρομαντικές εκφράσεις που ακόμη κι αν δεν είναι ρομαντικές στο νόημα τους, τουλάχιστον ακούγονται καλύτερα. Π.χ., αν θες να της πεις πόσο ερεθισμένος είσαι, μπορείς να της πεις "με τρελαίνεις", "με έχεις ανάψει" κ.λπ. αντί για το γνωστό ρήμα από 'κ'.

Επίσης, αν δεν κρατιέσαι και θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιο χύμα εκφράσεις καλό θα ήταν να προσθέτεις την κατάληξη "-άκι" σε κάθε τολμηρή λέξη, ώστε ν' ακούγεται λίγο πιο γλυκά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το "μωρό μου", "μάτια μου", "καρδιά μου" κ.ο.κ. θα σου εξασφαλίσουν ότι δεν θα παρεξηγηθεί.

Τα ίδια ισχύουν για κάθε νέα γνωριμία, ακόμη κι αν η κοπέλα σού φαίνεται πιο περπατημένη, μέχρι να τσεκάρεις τι παίζει πραγματικά. Κρύβε λόγια δηλαδή και να είσαι σίγουρος ότι αν κάποια φτιάχνεται με πιο προχωρημένους διαλόγους, δεν θα διστάσει να σου μιλήσει πρώτη εκείνη έτσι.