Μηπως ειμαι σεξομανης και δεν το ξερω;

02.02.2013
Μ αρεσουν πολλοι αντρες ταυτοχρονα και αυτο που σκευτομαι μολις δω καποιον και μ αρεσει ειναι να βρεθω ερωτικα μαζι του.

Θεια Λουκια μου ειμαι 24 χρονων και τον τελευταιο καιρο δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου, αυτο που αισθανομαι δεν θα ελεγα οτι ειναι και το πιο ευχαριστο πραγμα στον κοσμο αντιθετως μαλιστα. Ενω εχω σχεση εδω και τρια χρονια με ενα παιδι και τα παμε καλα μπορω να πω, σκευτομαι συνεχως και αλλους (πλην του αγοριου μου). Μ αρεσουν πολλοι αντρες ταυτοχρονα και αυτο που σκευτομαι μολις δω καποιον και μ αρεσει ειναι να βρεθω ερωτικα μαζι του, ακομα και τον κολλητο του αγοριου μου φαντασιωνομαι. Ολη αυτη η κατασταση ερχεται σε αντιθεση με τον ευαισθητο και ενοχικο χαρακτηρα μου και συγκρατουμαι για να μην κανω κατι και το μετανιωσω απο τις τυψεις. Να σου αναφερω οτι με το αγορι μου τα παμε σχετικα καλα στο θεμα του σεξ αλλα δεν με ικανοποιει παντα οσο θα ηθελα σε συχνοτητα και ποιοτητα. Τον αγαπω ομως και δεν θελω να χωρισουμε. Ανεκαθεν ειχα πολλες ορμες αλλα τον τελευταιο καιρο δεν κοιμαμαι καλα δεν τρωω και δεν αποδιδω τοσο καλα στη δουλεια επειδη συνεχως ειμαι αναστατωμενη, το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποια ορμονικη διαταραχη η απλως με εχει κουρασει η ρουτινα της σχεσης και μπορει να μην το χω καταλαβει;


Πηνελόπη μου, γιατί κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου; Απ' όσα μου λες είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι ικανοποιημένη από τον σεξουαλικό τομέα της σχέσης σου, γι' αυτό και έχεις τέτοιες φαντασιώσεις με άλλους άντρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι σεξομανής, ούτε χρειάζεται να ντρέπεσαι, αφού με τη σκέψη και μόνο δεν κάνεις κάτι κακό.
Όμως πρέπει να δουλέψεις λίγο περισσότερο το ερωτικό κομμάτι με σκοπό να παίρνεις περισσότερη ικανοποίηση από τον σύντροφο σου. Πιο συγκεκριμένα, ίσως πρέπει να γίνεις πιο ενεργητική και να αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες προκειμένου να αναβαθμίσεις τη σεξουαλική σας ζωή, χωρίς να τα περιμένεις όλα από εκείνον. Επίσης, αν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι, κάποιες φορές μπορείς να εκτονώνεσαι και με τον αυνανισμό, όπου έχεις κάθε δικαίωμα να φαντασιωθείς όποιον θέλεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.
Βέβαια, αν ήδη νιώθεις ότι παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες αλλά η κατάσταση δεν παίρνει γιατρειά, τότε πράγματι ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τον χωρισμό. Άλλωστε, σ' αυτή την περίπτωση είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγο καιρό θα πάψεις να αρκείσαι στις φαντασιώσεις και θα έρθει η στιγμή που θα περάσεις στην πράξη, απατώντας το αγόρι σου. Κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα άδοξο τέλος για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, η οποία απλά δεν δούλεψε όπως ονειρευόσουν. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής λοιπόν και να πράξεις όπως ακριβώς αισθάνεσαι, πριν μπεις στη διαδικασία να πρέπει να απολογηθείς απέναντι στον εαυτό σου και σε εκείνον.