Θελει να κανουμε σεξ με ενα φιλο του

11.02.2013
Ενω του εξηγησα οτι δεν θελω κατι τετοιο επεμενε ιδιαιτερα με τη δικαιολογια οτι πιστευει πως θελω κατι τετοιο.

Γεια σου θεια! Τον τελευταιο καιρο βγαινω με ενα παιδι. Μολις απ τη δευτερη φορα που καναμε ερωτα μου ειπε οτι θελει να γινει και με τριτο ατομο και μαλιστα με φιλο του. Ενω του εξηγησα οτι δεν θελω κατι τετοιο επεμενε ιδιαιτερα με τη δικαιολογια οτι πιστευει πως θελω κατι τετοιο. Η συμπεριφορα του εχει αλλαξει απεναντι μου, εχει γινει πιο ψυχρος μονο και μονο επειδη δεν δεχομαι την προταση του. Την τελευταια φορα που μιλησαμε μου το ξαναειπε και του μιλησα αρκετα αποτομα και απο τοτε δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου. Δεν θελω να τον χασω, μ αρεσει να ειμαι μαζι μου! Πως να το χειριστω; Σε παρακαλω πες μου μια γνωμη!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λένια μου, για σύνελθε λίγο... Τι να χάσεις; Ο τύπος αυτός δεν σε σέβεται καθόλου, δεν δείχνει καμιά ευαισθησία για τα συναισθήματα σου και μάλιστα προσπαθεί να ισχυριστεί ότι ξέρει καλύτερα από σένα τι θέλεις και τι όχι. Ακόμη και το ομαδικό σεξ να μην ήταν στη μέση, αυτά όλα είναι σημάδια ότι πρόκειται για μια κακή περίπτωση αρσενικού κι ότι η σχέση σας δεν έχει ελπίδες ευτυχούς επιβίωσης.
Αντί λοιπόν, να στεναχωριέσαι που εξαφανίστηκε, να ευχαριστείς την τύχη σου που αποκαλύφθηκε γρήγορα πόσο σκάρτος είναι, άσχετα αν κατά τα άλλα περνούσες καλά μαζί του. Γιατί σου υπογράφω ότι αν συνεχίζατε, πολύ σύντομα η ζωή σου θα γινόταν κόλαση και το όνειρο σου θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη. Μακρυά από σένα κι όπου θέλει ας πάει!