Ερωτας 1η φορα - οδηγιες!

10.02.2013
Η κοπελα μου εχει ''κολλημα'' και δεν θελει ουτε δαχτυλο ουτε στοματικο ουτε τιποτα γιατι τα θεωρει αηδια.

Γεια σου Θεια!! Λοιπον με την κοπελα μου τα εχουμε 1 χρονο και αποφασισαμε να ολοκληρωσουμε! Το θεμα ειναι οτι η κοπελα μου εχει ''κολλημα'' και δεν θελει ουτε δαχτυλο ουτε στοματικο ουτε τιποτα γιατι τα θεωρει αηδια κτλ! Σου εχω στειλει μηνυμα αλλα δεν απαντησες! :/ Τι να κανω για να ξεπερασει τα κολληματα της; Γιατι νταξει υγραινετε με αγγαλιτσες και χαδακια και τριψιματα. Αλλα νταξει γιατι να μην γινουν και αυτα και δεν θελω να πονεσει! Την αγαπω παρα πολυ και θελω να περασουμε καλα! Πες μ οτι συμβουλες μπορεις γενικα πανω στο θεμα! Σε ευχαριστω για τον χρονο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χάρη μου, αν η κοπέλα σου θεωρεί αηδία τα προκαταρκτικά, τότε δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει στο σεξ με διείσδυση και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να το απολαύσει, όσο είναι δυνατόν να απολαύσει μια κοπέλα την πρώτη της φορά (μην περιμένεις και πολλά επ' αυτού).

Επίσης, έχεις απόλυτο δίκιο να πιστεύεις ότι χωρίς αυτά τα προκαταρκτικά θα πονέσει περισσότερο (αν είναι να πονέσει βέβαια, γιατί δεν πονάνε κι όλες οι κοπέλες, ούτε βγάζουν όλες αίμα). Αν όχι το στοματικό, τουλάχιστον λίγο δαχτυλάκι, είναι απαραίτητο για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα ερεθισμού και ταυτόχρονα να εξοικειωθεί με την αίσθηση του να μπαίνει κάτι στον κόλπο της. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει όχι μία, αλλά αρκετές φορές μέχρι να φτάσει να θέλει πραγματικά να ολοκληρώσετε κι όχι θεωρητικά, όπως τώρα επειδή και μόνο είστε πολύ καιρό μαζί.

Εν ολίγοις, το να περάσετε από τα φιλιά κατευθείαν στη διείσδυση είναι για εκείνη σαν να προσπαθεί να τρέξει, πριν μάθει να περπατάει. Δώσε της λοιπόν να διαβάσει την απάντηση μου και μαζί την τριλογία του WomenOnly "Στον αστερισμό της παρθένου", η οποία εξηγεί την όλη κατάσταση και δίνει όλες τις απαραίτητες πρακτικές οδηγίες για αρχαρίους.