Οταν ενα βιβλιο αλλαζει τα δεδομενα...

20.02.2013
Θελω να μ βαλει κατω κ να μην ρωτησει τιποτα, να μην μ αφησει να μιλησω, ενω οταν μ κανει ερωτα εγω σκεφτομαι ολα οσα εχω διαβασει

Θεια Λουκια διαβαζω ενα βιβλιο το οποιο αφορα ενα νεο σχετικα ζευγαρι και λεω σχετικα διοτι υπαρχει μονο η σεξουαλικη επαφη. Για να μην σ πολυλογω αυτος ειναι ενας αντρας πλουσιος δυνατος και πολυ περιεργος που γνωριζει μια κοπελα φοιτητρια η οποια δεν γνωριζει τιποτα γ το σεξ. Αυτος ειναι μαζοχιστης θελει η γυναικα να ειναι υποταγης κ αυτος ο κυριαρχος στον ερωτικο τομεα (απο ξυλο ως δεν μπορεις να φανταστεις τι). Το βιβλιο ειναι παντου γνωστο λεγεται 50 Αποχρωσεις του Γκρι. Η αληθεια ειναι πως στην σχεση μου ο αντρας μου παντα ειχε τ πανω χερι στο κρεβατι αλλα μ αυτο το βιβλιο καπως νιωθω νιωθω οτι θελω να μ κανει οτι εκανε ο Γκρεϊ στην Ανασταζια, να της επιβληθει να της κανει αγριο σεξ, χωρις να την ρωτησει. Νιωθω πως τ βιβλιο μ εχει επηρεασει κ μ αρεσει αλλα ποιοι ειναι οι καλοι-σωστοι τροποι ωστε να τ δειξω στον αρραβωνιαστικο μ; Τι να τ πω γ να καταλαβει τι εχω στο μυαλο μου, δεν θελω να του το πω ξερα, θα μ περασει γ τρελη. Σε παρακαλω δωσε μου καποια παραδειγματα. Τον αγαπω πολυ, ειμαστε 2.5 χρονια μαζι και υπαρχει το παθος αλλα αλλα πως να τ πω; Θελω να μ βαλει κατω κ να μην ρωτησει τιποτα, να μην μ αφησει να μιλησω τιποτα τιποτα, ενω οταν μ κανει ερωτα εγω σκεφτομαι ολα οσα εχω διαβασει σ αυτο τ βιβλιο, τον τροπο του πρωταγωνιστη, ολα αυτα μ εχουν τρελανει. Τι να κανω γ να του δειξω αυτο να το καταλαβει;
Δεν θελω να του το πω ωμα γτ με δεν θα μ αρεσει γτ θα νιωθω πως τον καθοδηγω εγω κ προς θεου δεν θελω να με πει σεξομανη. Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, έχω υπόψη μου το συγκεκριμένο μυθιστόρημα και πίστεψε με, μπορώ να φανταστώ περί τίνος πρόκειται. Βέβαια, για να μην τα μπλέκουμε τα πράγματα, ο ήρωας του βιβλίου έχει κυριαρχικές-σαδιστικές τάσεις, δηλαδή θέλει να έχει τον έλεγχο κι όχι υποτακτικές-μαζοχιστικές τάσεις που σημαίνει να υφίσταται τον έλεγχο.

Αλλά αυτές είναι απλά και μόνο τεχνικές λεπτομέρειες. Επί του πρακτέου τώρα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις πολύ κόπο, ή να ρισκάρεις κάτι για να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να παρεξηγηθείς. Απλά διάβασε στον αγαπημένο σου μερικά αποσπάσματα που σ' έχουν αναστατώσει ιδιαίτερα, αφού του κάνεις μια μικρή εισαγωγή βέβαια.

Πιο συγκεκριμένα, κάποια στιγμή που θα είσαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, θα είστε ξεκούραστοι και θα έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας, χωρίς προγραμματισμένες υποχρεώσεις, θα του πεις, "θέλω να σου διαβάσω κάτι που με έχει ξεσηκώσει πάρα πολύ και συνεχώς φαντάζομαι εσένα στον ρόλο του ήρωα. Είναι από αυτό το βιβλίο που περιγράφει τα πρώτα βήματα μιας φοιτήτριας στα μονοπάτια του έρωτα". Αμέσως μετά θ' αρχίσεις να του διαβάζεις κάποια χαρακτηριστικά, καυτά αποσπάσματα που θα έχεις σημειώσει από πριν, πηδώντας από το ένα σημείο στο άλλο, όπως σου έρχεται.

Λογικά, αν ο καλός σου έχει αντίστοιχες φαντασιώσεις, θα φτιαχτεί εξίσου με σένα από την αφήγηση και θα θελήσει να τις κάνει πράξη, τουλάχιστον δοκιμαστικά σε πρώτη φάση.
Από εκεί και πέρα μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το βιβλίο αυτό ως πηγή έμπνευσης, αλλά και να επινοήσετε τα δικά σας ερωτικά παιχνίδια ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση της στιγμής.

Στη χειρότερη περίπτωση τώρα, αυτή η εισήγηση ακόμη κι αν δεν έχει αποτέλεσμα, σίγουρα θα κολακέψει τον αρραβωνιαστικό σου, ενώ έστω κι αν την χαρακτηρίσει "βλακεία", θα δουλεύει μέσα στο μυαλό του και δεν αποκλείεται να σου φέρει τους καρπούς που επιθυμείς λίγες μέρες αργότερα.