Δυσκολη πρωτη φορα

25.02.2013
Δεν νομιζω να ειμαι υπερβολικη γιατι γενικα δεν πολυ νιωθω απο πονο, και οσες φιλες μου εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι ο πονος ηταν αμελητεος η εστω υποφερτος.

Καλησπερα! Σας εγραψα προσφατα ομως δεν πηρα απαντηση και ξαναγραφω αφου πιστευω οτι ειστε η μονη πηγη απο την οποια μπορω να αντλησω πληροφοριες. Οπως καταλαβαινετε ηδη απο τον τιτλο προκειται για την αποτυχημενη μου προσπαθεια να ολοκληρωσω τις σχεσεις μου με τον φιλο μου.
Μετα απο αρκετους μηνες και αφου ειμαι απολυτως ετοιμη, πηρα αυτη την αποφαση. Ετσι λοιπον την πρωτη φορα που προσπαθησαμε, ειχε προηγηθει αρκετη ωρα προκαταρκτικων και ειχε βαλει μερικα δαχτυλα του μεσα για να μην πονεσω πολυ. Μολις ομως πηγε να διεισδησει ενιωσα εναν τρομερο πονο (και οχι τσουξιμο) πριν καν μπει καλα καλα μεσα. Του ζητησα να σταματησουμε και μετα απο λιγο αφου ξανακαναμε τα προκαταρκτικα και ημουν πολυ υγρη και αναμμενη του προτεινα να δοκιμασουμε ξανα. Δυστυχως εγινε ακριβως το ιδιο και ο ιδιος μετα δεν ηθελε να συνεχισουμε αφου εβλεπε οτι ποναω. Εκτοτε εχουν ακολουθησει συνολικα 5 αποτυχημενες προσπαθειες μας. Αρχικα σκεφτηκα μηπως φταιει το γεγονος οτι προσπαθει να το κανει σιγα σιγα και του ζητησα να το κανει πιο αποτομα ομως αποδειχτηκε ανυποφορο για μενα. Δεν νομιζω να ειμαι υπερβολικη γιατι γενικα δεν πολυ νιωθω απο πονο, και οσες φιλες μου εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι ο πονος ηταν αμελητεος η εστω υποφερτος. Εφοσον λοιπον δεν τιθεται ψυχολογικο θεμα αφου ειμαι απολυτα σιγουρη και ετοιμη, και ταυτοχρνα ημουν πολυ υγρη καθε φορα, φοβαμαι μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο ορμονικο η σωματικο. Παρακαλω πολυ απαντηστε μου το συντομοτερο δυνατον γιατι δεν μπορω να ηρεμισω τις τελευταιες μερες. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δανάη μου, μπορεί να νιώθεις ψυχολογικά έτοιμη σε συνειδητό επίπεδο, αλλά υποσυνείδητα μπορεί ταυτόχρονα να εξακολουθείς να φοβάσαι και να σου έχει δημιουργηθεί ένα είδος αντανακλαστικού που προκαλεί ακούσιες συσπάσεις την κρίσιμη στιγμή, με αποτέλεσμα να πονάς. Αυτή είναι η πιθανότερη εξήγηση για το πρόβλημα σου.

Για να το ξεπεράσεις και να αποσυνδέσεις την ιδέα του πόνου από τη διείσδυση, θα πρέπει με τη βοήθεια του φίλου σου, σιγά-σιγά και σε διαφορετικές συνευρέσεις να εισάγεις διαδοχικά μεγαλύτερα αντικείμενα στον κόλπο σου, μέχρι να φτάσεις σε ένα μέγεθος συγκρίσιμο με το πέος του, ώστε στην επόμενη απόπειρα σας να έχεις ξεφοβηθεί εντελώς και να μην έχεις κανένα άγχος.

Ωστόσο, πριν από αυτή την εφαρμογή αυτής της τακτικής, πιστεύω ότι είναι καλό να έχεις κάνει και μια επίσκεψη σε γυναικολόγο, για να του εξηγήσεις το πρόβλημα σου και να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ανατομική ανωμαλία που σε κάνει να πονάς τόσο πολύ. Μια τέτοια περίπτωση είναι αρκετά σπάνια βέβαια, αλλά αν ισχύει είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα και να μην καταφύγεις απευθείας σε μια ιατρική λύση του όποιου προβλήματος.