Λες να έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις;

01.03.2013
Το έχουμε κανει πολλές φορές, μάλιστα βάζω και το δάχτυλο μου μέσα του ειδικα όταν του κάνω στοματικο.



Με τον άντρα μου είμαστε μαζι 20 χρόνια. Έχουμε καλή και αρκετά έντονη σεξουαλικη ζωή. Το πρόβλημα μου είναι ότι απο κάποιο σημείο άρχισα να προβληματιζομαι για κάτι και εξηγουμαι αμέσως. Στο σεξ τα κάνουμε σχεδόν όλα, κάποια φορά όμως ενώ του έκανα στοματικο και τον χαιδευα σε όλη την περιοχή έπιασε το χερι μου απαλά και το έβαλε στον πρωκτο του. Εγω ημουν τόσο αναμενη που σχεδόν χωρίς να το καταλάβω άρχισα να τον χαιδευω εκει, είταν τόσο μεγάλη η ευχάριστησή που ενοιωθε που με έκανε να αναψω ακόμη περισοτερο, άρχισα τότε να τον γλυφω εκει. Πετάξαμε στα ουράνια ηταν ασυλλυπτη η ηδονη που νοιωσαμε και οι 2.

Απο τότε το έχουμε κανει πολλές φορές, μάλιστα βάζω και το δάχτυλο μου μέσα του ειδικα όταν του κάνω στοματικο. Σηζητωντας μαζι του μου ειπε ότι αυτο δεν θα τολμούσε να το ζητησει απο καμία άλλη. Ότι και αν ποτε χωρισουμε αυτο θα παραμείνει το δικό μας σεξ και δεν θα το κάνει ποτε με άλλη. Βέβαια το να χωρισουμε εμείς δεν υπαρχει πιθανότητα. Τον αγαπώ και με αγαπά. Αυτο που δεν τολμώ να τον ρωτήσω αν αυτο που κάνουμε το έχει σκεφτεί ποτε να το κάνει με άλλον άντρα. Δεν τολμώ να τον ρωτήσω για να μην τον προσβαλω. Υπαρχει πιθανότητα να έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις;

Ακόμη παρατήρησα και κάτι άλλο, είχαμε πει κάποτε να αγορασουμε ενα δονητη και ψαχνοντας στο ίντερνετ είδαμε και αυτούς τους δονητες που φοράνε οι γυναίκες, δεν μου έρχεται το όνομα τώρα, πάντως τους κοιτούσε με ενδιαφέρον, τον ρώτησα αν θέλει να πάρουμε ενα τέτοιο και μου ειπε μπα όχι μωρε, αλλα είταν σαν να μου έλεγε ναι, διστασα να συνεχίσω την κουβέντα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Τώρα όμως μπήκε στο δικό μου το μυαλό και σκεφτομαι συνεχώς να βρω έναν τροπο να του ζητήσω αλλα χωρίς να τον προσβαλω. Δεν θέλω να τον χάσω, ούτε αυτόν ούτε την ερωτική μας ζωή. Τι κάνω; Βοηθησε με σε παρακαλώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μπέτυ μου, άδικα προβληματίζεσαι και καλά θα κάνεις να μην ξεστομίσεις λέξη για τις υποψίες σου, καθώς δεν έχουν καμιά βάση και θα δημιουργήσεις μια άνευ λόγου κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Ο άντρας σου είναι 100% καθαρόαιμο αρσενικό και η απόλαυση του πρωκτικού ερεθισμού δεν έχει καμιά σχέση με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Μάλιστα, το γεγονός ότι εκείνος ένιωσε τόσο άνετα να σου εμπιστευτεί αυτή την επιθυμία του, δείχνει ότι νιώθει απόλυτη οικειότητα και ελευθερία κοντά σου, κάτι το οποίο θα πρέπει να εκτιμήσεις διπλά γιατί φανερώνει μια εξαιρετική ποιότητα σχέσης και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν έχει καμιά σχέση με ομοφυλόφιλο.

Για να καταλάβεις καλύτερα, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός άντρα, δηλαδή το αν είναι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος, δεν συνδέεται με την σωματική πηγή της σεξουαλικής του διέγερσης, αλλά με το κατά πόσο έλκεται και ικανοποιείται ερωτικά από άτομα του ίδιου ή του άλλου φύλου. Κι ο δικός σου φαίνεται όχι μόνο να έλκεται, αλλά να απολαμβάνει πλήρως την ερωτική σας ζωή.

Επίσης, όλοι οι άντρες -ομοφυλόφιλοι και μη- έχουν την ίδια ανατομία κι αυτό σημαίνει ότι αν είναι απαλλαγμένοι από αναστολές (όπως ο δικός σου) μπορούν να απολαύσουν τη διέγερση του προστάτη μέσω του πρωκτού, κάτι που τους χαρίζει ιδιαίτερα έντονους οργασμούς. Δυστυχώς όμως για τους ίδιους, στην κοινωνία μας επικρατούν πολλές προκαταλήψεις και λίγοι έχουν το θάρρος να πειραματιστούν με αυτές τις σεξουαλικές πρακτικές. Περισσότερα για το θέμα μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της ανδρικής ανατομίας", το οποίο εξηγεί με λεπτομέρεια και τον μηχανισμό της διέγερσης.

Ξέχνα λοιπόν εντελώς τους ενδοιασμούς σου και αφέσου ξανά με εμπιστοσύνη στην απόλαυση των ερωτικών παιχνιδιών σας, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής. Κι όσο για τον δονητή που σκέφτεστε να αγοράσετε, πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα εμπλουτίσει το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο. Ωστόσο, πριν μπείτε στα έξοδα της προμήθειας ενός στραπ-ον (αυτού που φορούν οι γυναίκες) καλύτερα θα ήταν να δοκιμάσετε πρώτα ένα κλασικό μοντέλο, το οποίο είναι unisex και θα μπορούσε να χαρίσει ηδονικές στιγμές και στους δυο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ