Εχω οργασμο;

02.03.2013
Tο αγορι μου να νιωθει ασχημα που δεν με ικανοποιουσε με τιποτα ετσι αποφασισα οτι αυτος ειναι οργασμος και πρεπει να του δειξω οτι κατι νιωθω.

Αγαπημενη μου θεια Λουκια... Εδω και μισο χρονο εχω σχεση.......Ηταν η πρωτη μου σχεση και η πρωτη φορα που ολοκληρωσα! Ειμαι 19 χρονων και αρχικα μπορω να σου πω οτι ενιωθα μονο πονο και αργοτερα κατεληξα να μην νιωθω τιποτα. Οσο περναει ο καιρος και μονο οταν ειμαι εγω απο πανω αρχιζω και νιωθω μια ευχαριστηση που ομως νιωθω οτι δεν φτανει στο τελος ποτε και που οσο διαβαζω στο σαιτ σου ειναι μονο η αρχη και οχι ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ... Το στοματικο να σε ενημερωσω δεν με αναβει καν και μετα απο τους 5 μηνες, αρχισε το αγορι μου να νιωθει ασχημα που δεν με ικανοποιουσε με τιποτα ετσι αποφασισα οτι αυτος ειναι οργασμος και πρεπει να του δειξω οτι κατι νιωθω. Τωρα οπως καταλαβαινεις ειναι σχεδον αδυνατον να του πω τι συμβαινει γιατι θα νομιζει οτι ολο ηταν θεατρο. ΣΟΣ Θεια Λουκια βοηθησε με. Εισαι η μονη μου λυση απαντησε μου τι να κανω; Να παω σε γιατρο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε Λίνα μου τώρα, ακόμα δεν βγήκες από το αυγό και μου θέλεις κι οργασμό. Έλεος δηλαδή! Για να βιώσεις τον οργασμό θα πρέπει πρώτα να μάθεις ν' απολαμβάνεις πραγματικά το σεξ με όλες σου τις αισθήσεις κι όχι να το κάνεις για να φτάσεις κάπου, γιατί έτσι δεν θα φτάσεις ποτέ πουθενά.

Βλέπεις, το σεξ δεν είναι σαν μια διαδρομή του μετρό που το παίρνουμε για να πάμε από το ένα σημείο στο άλλο, αλλά σαν ένα αισθησιακό ταξίδι χωρίς συγκεκριμένη διαδρομή και προορισμό.
Εσύ όμως, αντί να συγκεντρωθείς στην απόλαυση του ταξιδιού κάθεσαι και τσεκάρεις συνεχώς το πού βρίσκεσαι στον χάρτη με αποτέλεσμα να χάνεις όλη την απόλαυση. Σταμάτα λοιπόν να επιδιώκεις τον οργασμό και συγκεντρώσου απλά στις αισθήσεις σου, χωρίς να προσπαθείς να αξιολογήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθεις κάθε φορά. Αρκεί αυτό που νιώθεις να σου είναι ευχάριστο.

Επίσης, σταμάτα να υποκρίνεσαι ότι έχεις οργασμό γιατί έτσι βάζεις ακόμη ένα εμπόδιο στην απόλαυση σου. Εκφράσου όπως σου έρχεται, αυθόρμητα και χωρίς δικαιολογίες απέναντι στο αγόρι σου. Μάλιστα, πες του ότι όσο σε πιέζει να του επιβεβαιώσεις πόσο το ευχαριστήθηκες, τόσο περισσότερο σε αγχώνει και σε ξενερώνει. Αντί γι' αυτό καλύτερα να συγκεντρωθεί για περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά κάθε είδους και να εξασκηθεί καλύτερα στο στοματικό που σου κάνει, γιατί καθώς φαίνεται η όλη

τεχνική του παίρνει πολύ βελτίωση.
Εν κατακλείδι, όλα θα γίνουν αν τα αφήσεις να γίνουν, από μόνα τους και χωρίς ψυχολογικές πιέσεις. Όπως το σώμα σου συνήθισε σιγά-σιγά τη διείσδυση, έπαψες να πονάς κι άρχισες να την απολαμβάνεις περισσότερο, έτσι κάποια στιγμή θα βιώσεις και τον οργασμό. Μέχρι τότε όμως ξέχνα ότι υπάρχει.