Θεωρείται φυσιολογικό όταν είσαι σε σχέση;

09.03.2013
Είδα στο ιστορικό του πως σερφάρει σε σελίδες με ημιγυμνα μοντελα σεξυ ποζες κτλ. Είναι προφανές οτι αυνανίζεται;

Καλησπέρα, έχω σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο, εγώ 29 αυτός 30. Ολα βαίνουν καλώς και συναισθηματικά και σεξουαλικα. Εκτος από τους τελευταίους 3-4 μηνες που έχει ελλατωθεί σημαντικά η συχνότητα του σεξ. Κατα βάση φταίω εγώ γιατι δουλευω πολλές ώρες με αποτελεσμα να μην έχω το κουραγιο, ειδικα τις καθημερινες. Προσφατα όμως είδα κατα λάθος (για την πρώτη φορα) στο ιστορικό του κινητού του πως σερφάρει σε σελίδες με ημιγυμνα μοντελα σεξυ ποζες κτλ. Από τότε το έχω τσεκάρει άλλες δύο φορές και κάθε φορά τα ίδια. Είναι προφανές οτι αυνανίζεται; Θεωρείται φυσιολογικό όταν είσαι σε σχέση όπως έχω ακούσει απο πολλούς η απλά έχω πρόβλημα; Σκέφτηκα να του το πω ευθέως μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση που δεν μπορώ να φανταστώ. Πως να το χειριστώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, μάλλον Μαίρη μου αυνανίζεται ο άνθρωπος και ναι, είναι φυσιολογικό και άσχετο από το αν είναι σε σχέση. Αφού του έχεις κόψει το σεξ, τι να κάνει; Πάλι καλά να λες που δεν σε κερατώνει.

Το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να αυξήσεις τη συχνότητα στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι ανάγκη να κρέμεστε από τους πολυελαίους, ούτε να παίζετε και παράταση κάθε φορά. Εφόσον μιλάμε για μεσοβδόμαδα, ακόμη κι ένα πρωινό σεξάκι στα γρήγορα, είναι το μόνο που χρειάζεται για κρατήσει τον αγαπημένο σου χορτάτο μέχρι το σαββατοκύριακο.

Αν όμως δεν έχεις τη διάθεση να του το προσφέρεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα και να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ