Στοματικο

11.03.2013
Μου ζητα να της κανω στοματικο. Οσες φορες δοκιμασα οταν εφτανα στο σημειο παντα μου ερχεται μια μυρωδια κ με ξενερωνει.

Το κοριτσι μου, μου ζητα να της κανω στοματικο. Ενω στις προηγουμενες σχεσεις μου εκανα κ δεν ειχα προβλημα, με αυτην οσες φορες δοκιμασα οταν εφτανα στο σημειο παντα μου ερχεται μια μυρωδια κ με ξενερωνει. Τι να κανω να της το πω; Κ αν ναι, φοβαμαι πως θα αντιδρασει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, έμπλεξες! Πράγματι, η θέση σου είναι δύσκολη, αφού η προσωπική μυρωδιά του καθενός είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και αν σε απωθεί δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις.

Λογικά φοβάσαι για την αντίδραση της, γιατί κι εκείνη από τη δική της πλευρά δεν ευθύνεται για το πώς μυρίζει. Άρα, αναλόγως του πόσο σ' αρέσει στα υπόλοιπα, είτε θα πρέπει να αποφεύγεις στο εξής το στοματικό σεξ μαζί της (αλλά να μην της το ζητάς ούτε κι εσύ), είτε να αποφεύγεις την ίδια εξ ολοκλήρου.

Βέβαια, αν η άσχημη μυρωδιά οφείλεται σε κακή υγιεινή της μικρής της περιοχής, ίσως η κατάσταση διορθωθεί με λίγο νερό και σαπούνι. Επίσης, αν η μυρωδιά σου θυμίζει κάπως μυρωδιά ψαριού, μπορεί να οφείλεται σε κάποια μόλυνση και το πρόβλημα να λυθεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου λοιπόν, μπορείς να της προτείνεις να κάνετε μαζί ένα ντουσάκι καθαριότητας πριν καταλήξετε στο κρεβάτι ή στη δεύτερη περίπτωση, να την παροτρύνεις να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο της, γιατί "έχει μια αφύσικη μυρωδιά εκεί κάτω και σου φαίνεται ότι έχει κάποια μόλυνση".

Δε λέω ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο αλλά ακόμα κι αν παρεξηγηθεί, στην ουσία χάρη θα της κάνεις, καθώς μπορεί να μην έχει αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά κι έτσι μπορεί να το ξεπεράσει.